سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: تا کنون ۴۵مورد مثبت قطعی اُمیکرون در استان هرمزگان شناسایی شده است.
وی افزود: با توجه به قدرت سرایت بالای اُمیکرون در جامعه، اين سويه میتواند به سرعت جایگزین سویه دلتا کرونا شود.
دکتر نوروزیان افزود: با توجه به افزایش موارد مثبت اُمیکرون و اینکه هنوز افرادی واکسن تزریق نکرده اند و یا یک نوبت واکسن دریافت کرده اند، اين سويه مي تواند منجر به افزایش موارد بستری و مرگ و میر شود.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با وجود سویههای دلتا و اُمیکرون در کشور و اینکه خیلی از مردم نیز در برابر ویروس آنفولانزا واکسینه نیستند بیشتر از قبل نیازمند رعایت دستورالعملهای بهداشتی، بهداشت دستها و استفاده از ماسک هستیم.
دکتر نوروزیان گفت: واکسن اسپوتنیک در استان وجود ندارد و برای دُز سوم افرادی که این واکسن را تزریق کرده اند میتوانند از واکسنهای آسترازنکا و یا پاستوکووک پلاس استفاده کنند.
وی گفت: آسترازنکا نیز برای دُز دوم افرادی که این واکسن را دریافت کرده اند در نظر گرفته شده است و اگر واردات این واکسن به کشور انجام شود برای دُز اول و سوم افراد نیز استفاده خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه واکسن پاستوکووک پلاس میتواند برای دُز سوم همه واکسنها استفاده شود افزود: افرادی که واکسنهای سینوفارم و برکت در نوبتهای اول و دوم تزریق کرده اند میتوانند در دُز سوم نیز این واکسنها را تزریق کنند تا ایمنی بیشتری در برابر سویههای جدید کرونا کسب کنند.