۵۳ نقطه پر حادثه و حادثهخیز در داخل ۴۳ شهر چهارمحال و بختیاری شناسایی شد.
سرهنگ ایرج حسین پور افزود: در سال گذشته به دلیل اجرای محدودیتهای ترافیک ناشی از شیوع ویروس کرونا، تصادفات درون شهری کاهش چشمگیر داشت و امسال از نظر تعداد تصادفات منجر به فوت در درون شهری ۱۰ فقره تصادف نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشته است.
وی گفت: تصادفات منجر به فوت درون شهری در شهرستانهای لردگان، اردل، کوهرنگ، کیار، سامان، بن و خانمیرزا در سال جاری رخ نداده و شهرستانهای شهرکرد، بروجن و فارسان بیشترین تعداد تصادفات درون شهری منجر به فوت را داشتند.
سرهنگ حسینپور افزود: وسایل نقلیه که بیشترین تعداد تصادفات درون شهری را داشتند، شامل خودروهای سواری، وانت و موتورسیکلت بودند و خودروهای عمومی هم کمترین تعداد تصادفات را داشتند.
وی با اشاره به اینکه بی توجهی به جلو مهمترین علت بروز حوادث رانندگی است، گفت: استفاده از تلفن همراه و صحبت کردن با سرنشینان از مهمترین دلایل بی توجهی به جلو در حین رانندگی است.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی چهارمحال و بختیاری به برخورد جدی پلیس با خودروهایی که حرکات حادثه خیز دارند، اشاره کرد و افزود: خودروهایی که حرکات مارپیچ و یا نمایشی انجام میدهند، توقیف و روانه پارکینگ میشوند که در سالجاری یکهزار و ۳۵۰ خودرو به دلیل حرکت مارپیچ به پارکینگ منتقل و تا یک ماه توقیف شدند.
حسینپور گفت: امسال بیش از ۵۳ هزار دستگاه خودرو در چهار مرکز تعویض پلاک در استان تعویض پلاک شده است.
به گفته وی، امسال تاکنون ۱۴ هزار گواهینامه رانندگی جدید صادر و چهار هزار گواهینامه هم تمدید شده است.
حسینپور تصریح کرد: در استان بیش از ۳۰ دستگاه و نهاد در حوزه ترافیک فعالیت دارند و در صورت بروز تصادف، اگر دستگاهی کوتاهی کرده باشد، مقصر شناخته میشود.
وی گفت: در مرکز استان هوشمندسازی در هفت تقاطع اصلی انجام شده و یک خودرو هم به عنوان خودرو ثبت تخلف سیار در مرکز استان مشخص شده است که در خصوص پارک در حاشیه هم تخلفات را ثبت و تذکر ارائه میدهد تا از ضایع شدن حق مردم جلوگیری شود.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی چهارمحال و بختیاری به اجرای طرح جامع ترافیک در شهرکرد با همکاری شهرداری اشاره کرد و گفت: این طرح ۳۰ نزدیک به ۴۰ درصد پیشرفت دارد و این طرح در شهر بروجن هم به زودی اجرا میشود.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰شهرستان با نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت است.