معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: طبق آیات قرآن و روایات، خواص در جامعه اسلامی مسئولیت سنگینی برای بصیرت افزایی دارند.
کارشناس و پژوهشگر قرآنی گفت: روایات متعددی داریم که نشان میدهد کسانی میتوانند پرچم هدایت را به اهتزاز درآورند که اهل بصیرت و استقامت هستند؛ به خصوص در فتنهها کسانی که بصیرت دارند میتوانند راه درست و غلط را تشخیص دهند و معرفی کنند و این موضوع فقط مرتبط با دوران پیامبر نیست چرا که نمود آن را در فتنههای سال ۸۸ هم دیدیم.
وی افزود: انسان بصیر و آگاه حواسش جمع است، فریب نمیخورد و غافل نیست و میداند که اگر در جنگ نرم غافل شویم دیگران هجمه میکنند و در احادیث نیز داریم هر کس در یاری، ولی خود غفلت کند با لگد دشمن از خواب بیدار میشود.
معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: مومن باید دارای حکمت، فهم، استدلال ومنطق باشد و با بینش عمیق، تفکر و اندیشه، راه صحیح را تشخیص و ارائه میدهد.
آقای حسینی در خصوص نقش بصیرت در تحلیل واقعیتها و حراست از جامعه اسلامی نیز گفت: جامعه اسلامی همواره مورد طمع بوده است، چون از عدالت و ظلم ستیزی سخن میگوید و این به ضرر مستکبران عالم است و با منافع قدرتمندان سازگاری ندارد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: کشورهای قدرتمند در پی این هستند که کشورهای دیگر را مستعمره خود قرار دهند تا این کشورها تا پایان وابسته بمانند.
این کارشناس و پژوهشگر قرآنی گفت: دشمن از شگردهای مختلف استفاده میکند، در انتشار اخبار حق و باطل را در هم میآمیزد و تحلیل میکند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: دشمن همیشه با ما رو در رو مواجه نمیشود و همانطور که در جنایت داعش دیدیم به مسلمان کشی میپردازد و با تفرقه افکنی میان مسلمانان برای اهداف خود تلاش میکند.
وی در خصوص نقش خواص در جامعه اسلامی نیز گفت: علما و نخبگان و همه کسانی که سخنشان در جامعه تاثیرگذار است مسئولیت بسیار سنگینی بر دوش دارند و اگر کسی ادعا دارد که عالم است باید روشنگری کند.