در آستانه سال نو میلادی شمار ابتلا به کرونا در آمریکا در طول یک هفته رشدی ۷۰ درصدی داشته و باعث فشار بر نظام درمانی این کشور شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در آستانه سال نو میلادی شمار ابتلا به کرونا در آمریکا در طول یک هفته رشدی ۷۰ درصدی داشته و باعث فشار بر نظام درمانی این کشور شده است. این افزایش تصاعدی تعداد مبتلایان شامل حال نیروی درمان هم شده و باعث شده است بیمارستانها با خطر کمبود نیروی درمان روبرو شوند، مسالهای که دولت فدرال را بر آن داشته تا در برخی ایالتها از نیروهای مسلح برای یاری به کادر درمان بهره ببرد.
از طرفی افزایش تقاضا برای انجام آزمایش سریع کرونا باعث کمیابی کیتهای تشخیصی در این کشور شده و صفهای انجام آزمایش «پی سی آر» را طولانیتر از قبل کرده است. این در حالی است که دکتر فائوچی مشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا در امور پزشکی گفته است این روند افزایشی ابتلا دست کم تا سه تا چهار هفته آینده ادامه خواهد داشت.
شاید برای همین است که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا تصمیم گرفته است که مدت قرنطینه افراد مبتلا را از ۱۰ روز به ۵ روز کاهش دهد تا نیروی درمان درگیر بیماری، بتوانند زودتر به سر کار خود باز گردند. تصمیمی که برخی کارشناسان میگویند پایه علمی ندارد.
از سویی این موضع گیری مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری که گفته کیتهای تشخیصی کارآیی لازم در تشخیص اومیکرون ندارد، نیز انتقادهایی در پی داشته است و آن را ابزاری برای بی اهمیت جلوه دادن کمبود کیت تشخیصی در آمریکا دانسته اند و سیاسی کردن مساله آزمایش کرونا لقب داده اند.