لزوم مصرف پیاز در برنامه غذایی
پیاز نوعی سبزی است که با قرارگیری در رژیم غذایی احتمال ابتلا به بیماری های مزمن را کم می کند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛ تحقیقات نشان داده بسیاری از افرادی که سبزیجات را در رژیم غذایی خود قرار میدهند، احتمال کمتری دارد که به بیماریهای مزمن مبتلا شوند. پیاز یکی از مهمترین انواع سبزیجات است که تاکید زیادی بر خوردن آن به صورت خام میشود. پیاز شامل ویتامینهای متفاوت و مواد معدنی است و از ترکیبات گیاهی زیادی بهره میبرد. از پیاز به عنوان گیاهی درمانی برای درمان سردرد، بیماریهای قلبی و زخم دهان استفاده میشود. از دلایلی که باید پیاز خام در رژیم غذایی قرار داد عبارتند از:
بهبود سلامت قلب
پیاز حاوی فلاونوئیدها است که باعث کاهش کسترول بد بدن میشود. همچنین تیوسولفیناتها موجود در پیاز خون را رقیق میکنند و احتمال سکته قلبی و مغزی را کاهش چشمگیری میدهد.
جلوگیری از سرطان
در سال ۲۰۱۹ در مجلهای پزشکی به نام آسیا پاسفیک مطالعهای منتشر شد و حدود ۸۳۳ نفر تحت نظر قرار گرفتند. مسئولان این مطالعه اعلام کردند خطر ابتلاء به سرطان روده در کسانی که به طور منظم از سبزیجات آلیوم مانند پیاز و سیر استفاده میکنند، ۷۹ درصد کمتر است. این دانشمندان اعلام کردند که با مصرف روزانه یک عدد پیاز میتوان حدود ۱۴ درصد از ویتامین C مورد نیاز روزانه را تأمین کرد.
سرشار از آنتی اکسیدان
پیاز سرشار از آنتی اکسیدان است و بیش از ۲۵ نوع مختلف آنتی اکسیدان فلاونوئید دارد. اکسیدان شدن فرآیندی است که به سلول زنده آسیب میرسد و بیماریهایی مانند سرطان، دیابت و بیماریهای قلبی به وجود میآید. موادی که حاوی آنتی اکسیدان هستند، میتوانند از این بیماریها جلوگیری کنند.
حفظ سلامت استخوانها
سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرد که فقط یک عدد پیاز حاوی ۲۵.۳ گرم کلسیم است. کلسیم یکی از مهمترین مواد معدنی برای حفظ سلامت استخوانها است. پیاز یکی از مهمترین مواد غذایی برای جلوگیری از پوکی استخوان است.