مدیر کل استاندارد خوزستان از تدوین استانداردهای شیر گاومیش به دبیری شرکت شیر پگاه برای اولین بار در کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، قیصی پور با بیان اینکه شیر جزء مهمی از سبد خانوار است و میتواند بسیاری از نیازهای تغذیهای روزانه انسان را تامین کند، افزود: توجه به مصرف شیر گاومیش در کشور و در نظر گرفتن اینکه مصرف شیر آلوده و محصولات لبنی تولید شده از آن میتواند سلامت مصرف کننده را به خطر بیندازد، تعیین ویژگیها و الزامات این محصول جهت اطمینان از کیفیت آن مهم شمرده میشود.
وی اظهار داشت: در این راستا ۲ استاندارد پژوهش محور با عناوین "شیر استریلیزه گاومیش ویژگیها و روشهای آزمون" و "شیر پاستوریزه گاومیش- ویژگیها و روشهای آزمون" به دبیری شرکت شیر پگاه خوزستان پس از برگزاری چندین جلسه کمیسیون فنی توسط اداره هماهنگی و امور تدوین استاندارد خوزستان در طی دوره زمانی ۲ ساله با حضور شرکتهای تولید کننده شیرگاومیش در استانهای آذربایجان شرقی، غربی، اردبیل، ایلام و خوزستان و نمایندگانی از پژوهشگاه استاندارد، سازمان غذا و دارو، اداره نظارت بر اجرای استاندارد، سازمان جهاد کشاورزی، انجمن صنایع فراوردههای لبنی ایران و آزمایشگاههای همکار در یکم دیماه سال جاری به تصویب رسید.
بیشتر بخوانید: تدوین استاندارد ملی شیرهای ربع گرد
قیصی پور تصریح کرد: استانهای خوزستان، آذربایجان غربی، اردبیل و ایلام از جمله استانهای تولید کننده شیر گاومیش هستند.