رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان: قضات شورای حل اختلاف باید برای ایجاد صلح و سازش بین طرفیت پرونده و جلب رضایت شاکیها تلاش کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، علیرضا باوی در نشستی که به منظور رفع موانع و مشکلات مجتمعهای شورای حل اختلاف اهواز برگزار شد، افزود: آمار عملکرد مصالحه پروندهها در شوراهای حل اختلاف استان، مطلوب است، ولی در برخی موارد نیاز به تلاش بیشتر قضات و اعضای شورای حل اختلاف دارد، که باید در این زمینه با راهکارهای مناسب و رفع موانع، آمار صلح و سازش پروندهها افزایش چشمگیری داشته باشد.
وی اظهار داشت: صلح و سازش پیامدهای خیلی اثر بخشی در ایجاد امنیت پایدار، آسایش و آرامش در جامعه دارد که با توجه به رویکردهای مهم جایگزین قضایی از جمله شورای حل اختلاف، میانجگری، داوری، مدل تعالی و ستاد صبر، میتوان از ظرفیت آنها در تحقق پیامدهای صلح و سازش در حل و فصل اختلافات و دعاوی استفاده و بهره برد.
باوی بیان کرد: بر اساس کارایی و فعالیت گسترده شورای حل اختلاف باید در جهت رفع موانع و مشکلات آن، گامهای موثری برداشته شود و در این زمینه طبق قانون تمامی دستگاهها و سازمانها باید از این نهاد مردمی حمایتهای مالی و معنوی کنند.
بیشتر بخوانید: لزوم سوق پروندههای خطاهای پزشکی به صلح و سازش
رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان در ادامه بر تسریع در روند رسیدگی به پروندها در شوراهای حل اختلاف استان تاکید کرد و ادامه داد: قضات شوراهای حل اختلاف خوزستان ضمن نظارت بر نحوه تشکیل پروندهها، در رسیدگی به آنها در کنار دقت، سرعت عمل داشته باشند.