معاون قضایی ادارهکل دادگستری گیلان: در صورت حل نشدن مشکل آب و فاضلاب آستارا، ممکن است بیماریهای ویروسی در این شهرستان شیوع پیدا کند.
وی با بیان اینکه شهرستان آستارا به لحاظ فرهنگی و گردشگرپذیر بودن در سطح کشور و استان شناخته شده، افزود: متأسفانه این شهرستان گردشگرپذیر مدتهاست که با سرپرستی اداره میشود و بسیاری از مدیران ادارات سرپرست هستند.
معاون قضایی ادارهکل دادگستری گیلان خواستار تشکیل کمیته صیانت از آب و فاضلاب شهرستان آستارا شد و گفت: درصورت بی توجهی به مباحث آبی این شهرستان مرزی و گردشگرپذیر، ممکن است شاهد بروز بیماری ویروسی و میکروبی فراوانی در بین مردم باشیم.
مجید نیکخویی با بیان اینکه سد لاستیکی رودخانه ملاهادی خانههای آسیاب، ۷۲۰ هزار مترمکعب حجم دارد و میتواند ۱۰ برابر ظرفیت خود را پوشش دهد، افزود: این سد پس از تکمیل و بهرهبرداری، علاوه بر آبیاری ۱۰۰ هکتار از زمینهای آستارا، میتواند به روستاهای مجاور خود نیز آب رسانی کند.
قائم مقام شرکت آب و فاضلاب گیلان هم در نشست بررسی مشکلات آب و فاضلاب شهرستان آستارا، گفت: برای مدیریت فاضلاب شهری آستارا، تاکنون ۵۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان هزینهشده و برای تکمیل این طرح، به هزار میلیارد تومان دیگر نیاز داریم.
هادی نیزهباز با با بیان اینکه ۲ دستگاه پکیچ تصفیه فاضلاب در شهرک عباسآباد نصب شده که در آیندهای نزدیک به بهره برداری
حجتالاسلام ناصر صالحی، امام جمعه موقت آستارا هم تشکیل این نشست را بهجا دانست و گفت:معضل کمبود در استانی که یک استان پرباران است و در نزدیکی دریا واقع شده، بیشتر به طنز شباهت دارد و برای حل این معضل، باید نشستهای تخصصی و کارشناسی برگزار شود.
سرپرست فرمانداری شهرستان آستارا هم با بیان اینکه نبود آب حتی برای دقایقی هم میتواند مشکلآفرین باشد، گفت: باید به مردم شهرستان آستارا حق داد و برای حل مشکلات آنها گام برداشت.
سید سعید میرقربانی با بیان اینکه شهرستان آستارا با بحران تنش آبی مواجه است و تصفیهخانه آب بهارستان کفاف این شهرستان مرزی و گردشگرپذیر را نمیدهد، افزود: مقدار تولید آب تصفیهخانه بهارستان، ۱۰۰ لیتر در ثانیه است، درحالی که در هر ثانیه، ۳۰۰ لیتر آب در این شهرستان مصرف میشود.