کارخانه لبنیات دانشگاه ارومیه بعد از ۴۲ سال رکود دوباره به چرخه تولید بازگشت
علیجانپور گفت: کارخانه لبنیات دانشگاه ارومیه در سال 1358 توسط یک شرکت سوئدی آلفا لاوال تجهیز و راه اندازی اولیه شده ولی در سالهای گذشته این کارخانه راکد بود اما امروز با ظرفیت دریافت و فرآوری 10 تن شیر در روز و تولید محصولات لبنی و با اعتبار 3 میلیارد تومان که در زمینه بهسازی ابنیه و دستگاه ها هزینه شد، مجددا به مدار تولید بازگشته است.
وی افزود: بسترسازی جهت آموزش دانشجویان و تربیت نیروی های کارآفرین ، اجرای پروژه های تحقیقاتی - کاربردیِ مورد نیاز صنعت و تدوین دانش فنی برای محصولات جنبی از جمله مهم ترین اهداف دانشگاه ارومیه در راه اندازی دوباره این کارخانه است.