با پایان فصل برداشت محصول زعفران از کشتزارهای خراسان رضوی، تولید آن نسبت به پارسال ۶۰درصد کاهش یافته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: با
غلامحسین ساربان افزود: پارسال ۳۰۲تُن زعفران در این استان برداشت شد اما امسال به دلیل خشکسالی و سرمای بهاره شاهد برداشت ۱۲۰تُن از این محصول در استان بودیم.
وی ادامه داد: پاییز و زمستان سرد سال گذشته و بهار زودرس و گرمای زیاد آن و همچنین نبود بارندگی موجب آسیب دیدگی شدید مزارع زعفران شد.
معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی بخشی از کاهش تولید زعفران را هم مربوط به کاهش قیمت آن طی ۲سال گذشته و دلسردی کشاورزان از کاشت این محصول دانست.
وی گفت: برداشت محصول امسال از ۹۰هزار و ۹۰۰هکتار از کشتزارهای استان انجام شد.
ساربان ادامه داد: بیش از ۹۲درصد زعفران جهان در ایران تولید میشود و استان خراسان رضوی نیز با تولید بیش از ۷۰درصد زعفران کشور مرکز اصلی و بزرگترین تولیدکننده این محصول در جهان شناخته میشود.