در مراسمی به مناسبت هفته نهضت سواد آموزی از ۳۰ فعال حوزه سوادآموزی شهرستانهای استان تهران در ملارد تجلیل شد.
جمشیدی اول از بی سواد به عنوان شخص آسیبپذیر در جامعه یاد کرد و گفت: رکن اساسی توسعه هر جامعه ای، دانش و آموزش است و شاخصهایی مانند توسعه فرهنگ عمومی، ارتقای کیفیت تولیدات و خدمات و بهداشت با میزان باسوادی افراد جامعه رابطه مستقیم دارد.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی سازمان سواد آموزی افزود: رشد شاخص باسوادی در شهرستانهای استان تهران به ۹۶ درصد رسیده که انتظار میرود با همکاری سایر دستگاها این روند افزایش یابد.
وی بازماندگی از تحصیل را که ممکن است به علل مختلفی اتفاق افتد باعث باقی ماندن ریشه بی سوادی در کشور دانست و افزود: برای ریشه کنی بی سوادی نیاز به عزم ملی داریم تا با کمک یک فرهنگ سازی عمومی موفق به این امر شویم.
این مقام مسئول به رشد ۴۲ درصدی باسوادی پس از انقلاب اسلامی در کشور اشاره کرد و گفت: با فعالیتهای جهادی صورت گرفته در حوزه سواد آموزی موفق به رشد چشمگیر باسوادی در جامعه شدیم، اما هنوز تا ریشه کنی بیسوادی فاصله داریم.
جمشیدی اول سواد آموزی در کشور را عرضه محور خواند و خاطرنشان کرد: باید سوادآموزی به امری تقاضا محور و متناسب با نیاز جامعه و از حالت اختیاری به الزامآور تبدیل شود تا به گام بزرگ سوادآموزی در توسعه پایدار کشور یعنی آموزش به همراه مهارت آموزی دست پیدا کنیم.
در این مراسم از کارشناسان فعالان حوزه سواد آموزی شهرستانهای استان تهران با حضور مسئولین شهرستان ملارد، اداره کل آموزش و پرورش شهرستان استان تهران و برخی از روسای مناطق تقدیر شد