معاون حفاظت و پیشگیری از حریق سازمان آتش نشانی گفت: در سالهای اخیر از ۷۰۲ بیمارستان، مرکز درمانی و کلینیک بازدید کردیم که از این تعداد۱۵۰ ساختمان نیازمند ایمن سازی فوری است.
وی ادامه داد: در سالهای اخیر از ۷۰۲ بیمارستان، مرکز درمانی و کلینیک بازدید کردیم و از میان این ساختمانهای درمانی بازدید شده، بیش از ۱۵۰ ساختمان ناایمن و پرخطر هستند.
عبدلی افزود: تعداد مراجعات به بیمارستانهای دولتی بسیار زیاد است و فراتر از ظرفیتهای استاندارد و بار تجمعی افراد مراجعه کننده زیاد است. این ساختمانها عمدتا ناایمن است و نیاز به ایمنسازی آنی دارد.
وی تاکید کرد: افرادی که به مراکز درمانی مراجعه میکنند اغلب شرایط جسمانی یا روحی خوبی ندارند واین افراد علاوه بر مراقبتهای پزشکی در زمان حریق یا حادثه هر کدام نیاز به کمک برای تخلیه دارند؛ بنابراین نگاه آئین نامهها و سازمان به این مقوله از نظر ضوابط ایمنی وآتش نشانی سخت گیرانهتر خواهد بود.
معاون حفاظت و پیشگیری از حریق سازمان آتش نشانی تهران اظهار کرد: اکثر مراکز درمانی قدیمی است و زمانی که ساخته شده اند آئین نامههای ایمنی وجود نداشته است ویا کامل نبوده اند. البته جا دارد از وزارت بهداشت تقدیر کنیم که تقریبا بعد از حادثه سینا اطهر جدیتر شده و مجوزها وپروانههای جدید مراکز درمانی را منوط به تائید اجرای ضوابط ایمنی و آتش نشانی کرده است که البته هنوز هم جای کار دارد که تکمیل کنندگان و نقش اصلی در این خصوص مالکان، ذینفعان و مسئولان مراکز درمانی هستند که باید آستین بالا بزنند و به کمک مردم بیایند و نگرانی در این خصوص را برطرف کنند.
عبدلی افزود: سازمان آتش نشانی برای تسهیل اجرای ضوابط در این مراکز به صورت مرحلهای دستورالعملهای بهره برداری و تکمیلی را به تمامی بیمارستانها و مراکز درمانی داده است.
وی ادامه داد: اورژانس کشور نیز پیگیری موضوع را یکی دو سالی هست در دستور قرار داده است، لیکن همکاری سازمان آتش نشانی با اورژانس باعث هماهنگی واحدهای HSE مراکز درمانی و همچنین همسان سازی چک لیستهای ایمنی و آتش نشانی بود.