مدیر جهاد کشاورزی مراغه گفت: ۲۲ واحد مرغداری گوشتی راکد این شهرستان با جوجه ریزی به چرخه تولید بازگشتند.
وی ادامه داد: با راه اندازی این مرغداریها به ظرفیت ۲۵۳ هزار قطعه، تولید گوشت مرغ در مراغه هر دوره ۸۰۰ تن افزایش مییابد.
وی اضافه کرد: نهاده مورد نیاز این واحد به صورت قراردادی و از طریق مباشر تامین و در اختیار واحدهای مرغداری قرار میگیرد.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی مراغه تامین گوشت سفید مورد نیاز استان و شهرستان و ایجاد اشتغال از اهداف راه اندازی این واحدها استو با راه اندازی دوباره واحدهای جدید برای ۵۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۰۰ نفر بصورت غیر مستقیم شغل ایجاد شده است.
کریمی اصل اضافه کرد: یک سال پیش نیز درقالب ساماندهی مرغداریها ۱۰ واحد مرغداری گوشتی و تخمی با ظرفیت ۱۵۰ هزار قطعه با اخد مجوز به چرخه تولید بازگشته اند.
وی خاطرنشان کرد: با اجرای طرح بازارگاه نیمی از واحدهای مرغداری گوشتی مراغه حدود ۷۰ مورد از چرخه تولید خارج شده بودند.
سالانه در مراغه ۷ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ تولید میشود که با راه اندازی این واحد تولید تا ۲۵ درصد افزایش خواهد یافت.
شهرستان مراغه با ۱۶۴ واحد مرغداری گوشتی و تخمی از قطبهای تولید گوشت و تخم مرغ در آذربایجان شرقی است.