مراسم تقدیر از پژوهشگران عرصه سلامت با حضور معاون تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در محل این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای افشین زرقی معاون تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در آیین معرفی برترین چهرههای حوزه تحقیقات و فناوری سلامت در بیست و دومین جشنواره پژوهشی ابوریحان بیرونی گفت: در کنار فناوری، دانشگاه محل علم است بنابراین این علم است که باید به فناوری تبدیل شود.
وی افزود: دو هدف ارتقای کیفی و جهت گیری پژوهش باید با یکدیگر در دانشگاهها انجام شود تا پژوهشهای کارآفرین محور و ثروت آفرین صورت گیرد.
زرقی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نخستین دانشگاه در سطح علوم پزشکی با حوزه فناوری است، ما باید برای تجاری سازی محصولات دانشجویان را حمایت، هدایت و روی کار آنها نظارت داشته باشیم، همچنین در این دانشگاه نسل سه باید به دنبال ایده دانش محور باشند.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ۶ مرکز رشد فناوری دارد. ۲ مرکز رشد امسال به ناوگان ما اضافه شده است. این مراکز برای گردش مالی دانشگاه بسیار خوب است.
آقای زرقی گفت: ۱۲۸ شرکت دانش بنیان در این دانشگاه وجود دارند، تعداد محصولات ما امروز به ۲۰۰ محصول و به تجاری سازی رسیده است، محصولاتی نظیر کیت، دستگاه، دارو و پرینتر سه بعدی از محصولات برتر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.
وی تصریح کرد: ما باید از فناوران حمایت کنیم و در حال حاضر ۱۰ میلیارد وام به شرکتهای دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی داده ایم و امروز ۲۲۱ اختراع داخلی و ۲۳ اختراع خارجی در دانشگاه انجام شده است.
آقای زرقی ادامه داد: با برخی دانشگاهها مثل امیرکبیر رایزنی انجام دادیم، اما شاید بهترین کار برای حمایت دانشجوها تامین زیرساختهای دانشگاه هاست، اما تامین زیرساختها کار دشواری است، اما دانشگاه شهید بهشتی زیرساخت سازی را انجام داده است و یک پارک فناوری در فاز ۱ راه اندازی کرده است. در حال حاضر بیش از ۱۰۰ میلیارد دستگاه در پارک خود داریم.