مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: با هشت میلیون قطعه جوجهریزی در ۹ ماه امسال درمقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۷ درصد افزایش یافت
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خراسان شمالی؛ مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: با هشت میلیون قطعه
علیرضا صادق افزود: همچنین در این مدت دو هزار و ۲۰۰ تن مرغ در کشتارگاههای استان کشتار و ۱۲ هزار تن گوشت سفید تولیدشد.
وی تولید گوشت مرغ را با احتساب مرغ بومی و سایر ماکیان ۲۱ هزار تن اعلام کرد و گفت: سالانه در خراسان شمالی ۲۹ هزار تن گوشت مرغ به مصرف میرسد که حدود ۸ هزار تن از استانهای همجوار تامین میشود.
سرانه مصرف گوشت مرغ در خراسان شمالی ۳۱ کیلوگرم است که در ۲ سال اخیر پنج کیلوگرم افزایش یافته است.
۹۲ واحد فعال مرغ داری در استان وجود دارد.