در فضای مجازی و آزمون های آنلاین ، دانش اموزان را از تمهدیدات مجرمان سایبری مطلع کنید.
سرهنگ آنقی گفت : با توجه به شرایط کنونی کشور و برگزاری کلاسها و امتحانات دانشگاهها و مدارس به صورت غیرحضوری و آنلاین ، متأسفانه مشاهده شده که مجرمان سایبری از این موضوع سوءاستفاده مجرمانه میکنند.
او ادامه داد: این افراد با راهاندازی کانالهای تلگرامی ،صفحات اینستاگرامی و طراحی سایتهای جعلی، اقدام به فریب دانشآموزان نموده و با ارائه نمودن لینکهای جعلی و تبلیغ نصب نرم افزار پرسرعت یا ارائه فایلهای حاوی جواب سوالات امتحانات آنلاین ،سیستم آنها را آلوده به بدافزارهای جاسوسی میکنند.
رئیس پلیس فتای استتان در ادامه نداشتن اطلاعات کافی دانش اموزان در این زمینه اشاره کرد و گفت:دانش اموزان با اقدام به نصب نرمافزارهای جعلی و راهاندازی آن متوجه میشوند که منبع مورد نظر صحت نداشته و اطلاعات سیستم آنها به سرقت رفته است. درنتیجه دانش آموزان باید دقت کنند:
برای برگزاری امتحانات آنلاین، از طریق نرمافزارها و لینکهای معرفی شده توسط وزارت آموزش و پرورش کشور اقدام کنند و توجه داشته باشند که تبلیغاتی مانند فروش سوالات امتحانی و آزمونهای آنلاین ، کذب بوده و هدفی به غیر از سودجویی در این تبلیغات وجود ندارد..
او یادآور شد : در برخی از موارد نیز به بهانه فروش جوابیه سؤالات آزمون یا شرکت در آزمون بجای دانشآموز و دانشجوی واقعی ، مبالغی تحت عنوان بیعانه از متقاضیان دریافت و به این شکل از آنها کلاهبرداری مینمایند.
سرهنگ آنقی در پایان از دانش اموزان و والدین درخواست کرد برای استفاده از فضای مجازی با آگاهی کامل در این فضا حاضر شوند.