سربازان مهارت آموخته منقضی خدمت از سال ۹۷ به بعد تسهیلات اشتغالزایی دریافت می کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، مدیرکل هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری خراسان جنوبی
علی اکبر اکبری راد با اشاره به اینکه این افراد باید منقضی خدمت از ابتدای سال ۱۳۹۷ به بعد باشند گفت: منقضیان خدمتی فارغالتحصیل مراکز علمی و آموزشی و دانشگاهی کشور اعم از دولتی، آزاد، فنی و حرفه ای یا علمی کاربردی و همچنین فارغ التحصیلان هنرستان های فنی و حرفه ای و کار و دانش، از ارائه مدرک مهارتی برای دریافت تسهیلات معاف هستند و چنانچه طرح اشتغال آنان مرتبط با مدرک تحصیلیشان باشد مشمول برخورداری از این تسهیلات هستند.
وی از افراد واجد شرایط خواست به همراه مدرک مهارتی یا مدرک دانشگاهی به معاونت وظیفه عمومی نیروی انتظامی استان مراجعه و نسبت به درخواست تسهیلات اقدام کنند.
مدیر کل هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری خراسان جنوبی بر فراهم کردن زمینه اعطای تسهیلات اشتغالزایی به سربازان ترخیص شده داری مهارت و متقاضی شروع کسب و کار در استان تاکید کرد و گفت: علاوه بر تسهیلات ابلاغی بند ب تبصره ۱۶ قانون بودجه امسال، سایر منابع و اعتبارات در اختیار استان از قبیل اعتبارات مشاغل خانگی وخرد، تسهیلات اشتغالزایی روستایی و عشایر، منابع نهاد های حمایتی نیز ضرورت دارد برای اشتغال سربازان هزینه شود.
اکبری راد سقف تسهیلات ابلاغی را به ازای هر نفر یک میلیارد ریال با بازپرداخت هفت ساله عنوان و به مهارت آموزی هفت هزار نفر از کارکنان وظیفه عمومی نیروی های مسلح استان در شش ماهه اول سال اشاره کرد و گفت: از این تعداد ۲هزار و ۳۳۳ نفر ساکن و بومی استان مهارت های لازم را آموخته و منقضی خدمت و مشمول دریافت تسهیلات هستند.
وی تعداد دوره برگزار شده را در این مدت ۱۷۲دوره دانست و از آمادگی جهاد دانشگاهی استان برای آموزش رایگان و برگزاری دوره آموزشی راه اندازی کسب و کار های خانگی برای سربازان حاضر در مراکز آموزش نظامی شهرستان بیرجند خبر داد .
اکبری راد با تاکید بر رصد سربازان مهارت آموخته منقضی خدمت در استان به منظور اطلاع از وضعیت اشتغال آنان گفت: ضرورت دارد با ایجاد سامانه ای بدین منظور وضعیت اشتغال سربازان منقضی خدمت رصد و پیگیری شود.
وی از بانکهای عامل استان خواست همکاری بیش از پیش برای جذب واعطای تسهیلات به سربازان ومتقاضیان تسهیلات اشتغالزایی داشته باشند.
علی رغم تعطیلی دانشگاه ها چرا حوزه های علمیه خواهران در کرج اصرار دارند که امتحانات به صورت حضوری برگزار گردد امتحانات از ۲ روز دیگر آغاز میشود. چرا نظارتی در این زمینه انجام می گیرد؟