برادران الله زاده دو کارآفرینی هستند که در سال ۹۵ با قدمی چالش زا کسب و کارشان را راه انداختند، اما بعد از مدتی مسیر شغلیشان را اصلاح کردند؛ برنامه این هفته حرفهای شو مسیر کارآفرینی این دو برادر حرفهای را روایت میکند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ حبیب و رضا الله زاده در سال ۹۵ با خرید یک دستگاه سی ان سی آن هم به صورت اقساط کارشان را شروع کردند، اما حالا خرید آن را در آن روزهای ابتدایی یک کار اشتباه میدانند، چون با خرید آن متحمل ضرر شدند.
حبیب برادر کوچکتر میگوید: در آن زمان میخواستیم دستگاه سی ان سی را بفروشیم، اما تصمیم گرفتیم به کلاسهای آموزشی حرفهای در زمینه نجاری برویم تا کار را به صورت حرفهای پیش ببریم.
او اضافه میکند: کارمان را با ساخت صندلی و چند اِستند آغاز کردیم که با فروش آن توانستیم فقط ۴ درصد سود دریافت کنیم، چون تمرکزمان روی فروش بود.
رضا برادر بزرگتر هم صحبتهای برادرش را تایید میکند و میگوید: بیشتر مشتریان ما مشتریان خانگی هستند و ۹۰ درصد تولیداتمان سفارشی است.
این کارآفرین اضافه میکند: الان به خاطر حجم سفارشها ۲ تا ۳ ماه طول میکشد که کار را تحویل مشتری دهیم، باید بدانیم اول کیفیت مهم است تا به درآمدزایی برسیم، اما برخی کیفیت را پایین میآورند تا بتوانند بفروشند، اما در درآمدزایی موفق نخواهند بود.
آنها که کیفیت را رمز موفقیت در کسب و کارشان میدانند و معتقدند: وقتی کیفیت خوب باشد خودش یک نوع تبلیغ میشود و به مشتریان ما اضافه خواهد شد.
رضا میگوید: چوبهای قابل استفاده در کارگاه ما از جنس راش هستند و کیفیت اولویت اصلی ماست و تلاش میکنیم محصولاتمان را با کمترین سود تحویل مشتری دهیم.
رضا الله زاده درآمدزایی محصولات چوبی را خوب ارزیابی میکند و میگوید: به صورت میانگین تا ۴۰ درصد سود عاید تولید کننده میشود.
وی به کسانی که شغلی ندارند توصیه میکند که حتما مهارتی را بیاموزند و ادامه میدهد: درست است که شرایط اقتصادی مان خیلی خوب نیست، اما هر کس که به این کار علاقه داشته باشد با صرف کمترین هزینه میتواند در آن موفق باشد؛ باید به خاطر داشت در ابتدای کار، سود آنچنانی نصیبمان نخواهد شد و حتی ممکن است متحمل ضرر شویم، اما با پشتکار و انگیزه میتوانیم به درآمدزایی و اشتغالزایی برسیم.
رضا، تاثیر دستگاه سی ان سی را در پیشرفت کارشان مهم میداند و میگوید: لازم نیست در ابتدای کار این دستگاه خریداری شود چرا که میتواند به ما ضررهای مالی وارد کند، اما پس از چند سال با خریداری این دستگاه و کسب مهارتهای لازم در استفاده از آن میتوانیم به تولید خود رونق ببخشیم.
حبیب هم میگوید: دستگاه سی ان سی روی چوب در سریعترین زمان طرح میاندازد، اما بعد از آن باید با منبت کاری به آن طرح، روح بخشید.
رضا نیز در ادامه صحبتهای برادرش خاطرنشان میکند: با وجود اینکه دستگاه کار انسان را راحت میکند، اما همچنان مهارت و هنر دست علاقهمندان بیشتری دارد چرا که بسیاری از مشتریان ما خواهان کار دست هستند و از این رو تولیدات زیادی داریم که بدون دخالت هیچ گونه ماشینی، کاملا کار دست هستند.
این دو برادر کارآفرین با پیمودن مسیر پرچالش، اما جذاب کارآفرینی حالا توانسته اند برای حدود ۲۰ نفر اشتغال زایی کنند و افراد زیادی هستند که در کارگاهشان از شاگردی به اوستاکاری رسیده اند؛ کارگاهی که در آن به مهارتهای زیادی نیاز است.
علاقهمندان به مهارت آموزی میتوانند از هر فرصتی برای یادگیری استفاده کنند؛ از حضور در کلاسهای آموزش سازمان آموزش فنی و حرفهای تا کارگاهها و مغازههای شخصی افراد. فقط کافیست با انگیزه و پشتکار در این مسیر قدم بردارید.
شما میتوانید برای آشنایی با مهارتها و کسب و کارهای مختلف به صفحه مجازی ما به آدرس herfeiisho مراجعه کنید.
ممنونیم از برنامه خوب حرفه ای شو که کسب و کار مارو به تصویر کشیدند
شما عزیزان علاقه مند میتونید از طریق صفحه مجازی ما به ادرس @cnc_lux با ما در ارتباط باشید
شماره تماس 09120796213
لطفا شماره یا آدرس اینستا بدید جهت شمارش
خیلی ممنون
لطفا بفرمایید چطور میتونم با برادران الله زاده ارتباط داشته باشم
سپاس