جمعی از غواصان سورکی در عملیات کربلای ۴ با وصیتنامه تاریخی شان نامشان را در دوران دفاع مقدس ماندگار کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، به بهانه ایام سالروز عملیات کربلای ۴ جمعی از رزمندگان غواص سورکی به دیدار فرمانده آن روزشان سرهنگ محمود محمدزاده که هم جانباز دوران دفاع مقدس و هم جانباز مدافع حرم هست رفتند.
سورک در آن سالها با جمعیتی ۱۲۰۰ خانواری بیش از ۳۵۰ رزمنده را به جبهه ها اعزام کرد که از این میان تنها در یک جبهه در کربلای ۴ ۵۵ نفر در یک گروهان به عنوان خط شکن از گردان عاشورای لشکر ویژه ۲۵ کربلای مازندران شرکت می کنند.
سرهنگ محمود محمدزاده آن روزها به عنوان فرمانده عملیاتی گروهان در شب عملیات با نیروهایش در خصوص اهمیت این ماموریت و ادای تکلیف صحبت می کند و می گوید: هرکس ذره ای در دلش شک دارد یا نمیخواهد در عملیات کربلای ۴ شرکت کند می تواند برگردد چرا که احتمال دارد راه برگشتی نداشته باشیم.
با این صحبت ها همه گروهان ماندند. سرهنگ محمدزاده پس از وفاداری نیروهای غواص مطلب دیگری را هم مطرح و بیان کرد: بیاییم یک وصیت نامه دسته جمعی ۵۵ نفره بنویسیم و این وصیت نامه نوشته شد و همگی آن را امضا کردند.
این وصیت نامه از آنجایی اهمیت پیدا می کند که دغدغه آینده نظام اسلامی، ولایت فقیه و نوجوانان و جوانان در آن مطرح شده است و خطاب به مسئولان نوشته شده حال که شرق و غرب بااستفاده از منافقین و عوامل داخلی خویش سعی در تزلزل در ارکان این نظام را دارند ما باید بیشتر خود را به ولایت فقیه نزدیک کرده و دولت نیز تا وقتی که در خط ولایت است از هر جهت آنرا پشتیبانی کرده و از کمبودهای موقتی و مشکلات که هر انقلابی به همراه دارد نهراسند.
عملیات کربلای چهار در نخستین روزهای دیماه ۱۳۶۵ برگزار شد که ۶۰ رزمنده سورکی در این عملیات به عنوان گردان خط شکن حضور داشتند که ۸ نفر از آنان به شهادت رسیدند و تعداد زیادی نیز مجروح شدند.
در این عملیات از حدود هزار شهید کشور ۳۳۸ شهید مربوط به استان مازندران بودند که ۴۰ نفرشان غواص بودند.
گزارش از عباس نواییان