استان قزوین برای اولین بار به رکورد تولید ۱۴۲ کیلوگرم خاویار در یکی از مزارع پرورش ماهی استان دست یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین
ایرج رحمانی با بیان اینکه متوسط وزن ماهیان مورد استحصال خاویار، ۶ تا ۶.۵ کیلوگرم بود، افزود : از این ماهیان خاویاری علاوه بر ۱۴۲ کیلوگرم خاویار، ۸۰۰ کیلوگرم گوشت ماهی خاویاری نیز تولید و به بازار عرضه شد.
وی گفت : این میزان ماهی خاویاری تولید شده از گونه ماهیان خاویاری سیبری و فیل ماهی است.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین افزود: استان قزوین دارای پنج واحد پرورش ماهیان خاویاری در مساحتی به متراژ سه هزار و ۵۰۰ متر مربع و با ۳۹ باب استخر میباشد.
رحمانی گفت : استان قزوین در سال ۹۹ با تولید ۱۷ کیلوگرم خاویار و ۲۷.۹ تن گوشت ماهیان خاویاری، توانست رتبه هشتم کشور را به خود اختصاص دهد.