براساس قانون، مادران غیر شاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن مناطق روستایی و عشایری صد درصد حق بیمه آنها توسط دولت پرداخت می شود.
زهرا یقطین در جلسه با رئیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان فارس، بر شناسایی زنان و خانوارهای واجد شرایط در نقاط مختلف استان به منظور پوشش بیمهای صندوق عشایری و روستایی تاکید و اظهار داشت: همه افراد جامعه به خصوص زنانی که تحت پوشش هیچ بیمه و هیچ نهاد حمایتی نیستند یقیناً در اولویت پوشش بیمه صندوق بیمه اجتماعی روستایی و عشایری قرار خواهند گرفت.
مدیر کل امور زنان و خانواده استانداری فارس ادامه داد: امیدواریم در خصوص اضافه شدن بیمه درمانی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان تصمیمات مهمی اتخاذ گردد.
وی با اشاره به گلایه و انتقاد متقاضیان از عدم پوشش درمانی این صندوق، گفت: در ماده ۲۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، دولت مکلف شده است در راستای اجرای بند (ب) ماده (۱۰۳) قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، با تقویت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر نسبت به بیمه مادران خانه دار دارای سه فرزند اقدام کند.
وی افزود: براساس این قانون، مادران غیر شاغل دارای سه فرزند و بیشتر ساکن مناطق روستایی و عشایری ۱۰۰% حق بیمه توسط دولت پرداخت میشود و با تولد فرزند چهارم و پنجم به ازای هر فرزند دوسال به سوابق بیمهای بیمه گذار افزوده میشود.
مدیر کل زنان و خانواده استانداری فارس، مشاوران امور زنان و خانواده فرمانداریها، شوراهای اسلامی شهر و روستا ودهیاران را کانالهای خوبی برای معرفی و اطلاع رسانی در خصوص این صندوق عنوان کرد و گفت: در جلسهای که با مشاوران امور زنان و خانواده فرمانداریها خواهیم داشت از مدیر محترم صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر نیز دعوت خواهد شد تا به ارائه توضیحات و گزارشات لازم به منظور معرفی صندوق بپردازند.
وی از مدیران بانکها و دستگاههای اجرایی خواست نسبت به رعایت دقیق مصوبات ستاد ملی و ستاد استانی و مدیریت بیماری کرونا اقدام کنند.
او یادآور شد: بازرسان ستاد استانی همچون گذشته نسبت به بازدید از دستگاهها و نظارت بر اجرای پروتکلها در ادارات حضور یافته و نسبت به تهیه گزارش اقدام خواهند کرد.
معاون استاندار فارس تاکید کرد: بدیهی است که حسن اجرای مصوبات ستاد ملی و ستاد استانی بر عهده بالاترین مقام دستگاه است.