معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز: توجه به سلامت محوری محصولات غذایی و نقش آن در سلامت مردم از اهمیت ویژهای برخوردار است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، حسین برزگر با اشاره به ارزیابی شبکه بهداشت و درمان اندیمشک که امروز، چهارشنبه یکم دی ماه انجام شد، افزود: در این مرحله از ارزیابی، حوزههای غذا، دارو، تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی، طب سنتی و فرآوردههای طبیعی بررسی شدند.
وی با بیان اینکه از کارخانههای مواد غذایی در شهرستان بازدید بعمل آمد، اظهار داشت: هدف از این بازدیدها اهمیت فوق العاده سلامت محصولات غذایی و نقش آن در سلامت مردم است.
بزرگر بیان کرد: در این بازدید ضمن بررسی خطوط تولید و محصولات مواد غذایی، مسائل و چالشهای پیش رو در صنعت غذایی شهرستان مورد بررسی قرار گرفت و در خصوص مباحث و مسائل موجود بحث و تبادل نظر شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز ادامه داد: این معاونت به منظور تحقق فرمایشهای مقام معظم رهبری و توجه اکید به شعار امسال مبنی بر رفع موانع و چالشها سعی دارد با کنار گذاشتن تشریفات اداری و بروکراسیهای موجود یک ارتباط نزدیک و هدفمند با صاحبان صنایع ایجاد تا با بیان مشکلات و محدودیتهای صنایع توسط صاحبان آن، نسبت به رفع آن اقدام کند.
این مقام مسئول بیان داشت: اجرای طرحهای خوبی در زمینه تولید مواد غذایی و آشامیدنی در اندیمشک با حمایت و پیگیری مسئولان شهرستان، آینده خوبی را نوید میدهد که علاوه بر اشتغالزایی میتواند در زمینه امنیت و ایمنی غذایی نقش مهمی داشته باشد.
بیشتر بخوانید: مصرف خوراکی های مفید در پاییز و زمستان
برزگر تصریح کرد: مسئولان استان خوزستان لازم أست تولید کنندگان را حمایت کنند تا از خام فروشی به سمت صنایع تبدیلی و فراوری شده برویم.