مدیر گروه بهداشت محیط کار دانشگاه علوم پزشکی گفت: هنگام بازدید از واحدهای صنفی و خدماتی وضعیت واکسیناسیون متصدیان حتما رصد میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، نادری مدیر گروه بهداشت محیط کار دانشگاه علوم پزشکی گفت: بازرسان در
نادری افزود: واحدهایی مانند نانواییها، فروشگاهها، خواربارفروشیها، تالارها، رستورانها و دفاتر پیشخوان از مکانهای پرخطر هستند.
وی اضافه کرد: میزان رعایت دستورالعملهای بهداشتی در استان هر هفته با توجه به اینکه بازدیدها بستگی دارد که از چه مکانهایی باشد، تغییر میکند.
نادری از هم استانیها خواست هر گونه تخلف در رعایت دسترالعملهای بهداشتی را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.