سازمانهای خیریه در انگلیس اعلام کردند دولت این کشور پس از خروج از اتحادیه اروپا، با ارائه کمکهای مالی به فکر رویای دوران استعماری خود است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از لندن، ۱۲ سازمان مردم نهاد، سازمان خیریه و اتحادیههای کارگری در انگلیس در نامهای نوشتند، دولت انگلیس باید از پیگیری دوران استعمار خود دست بردارد و سرمایه گذاری "استعماری" در کشورهای فقیر را پایان دهد.
گاردین افزود: لیز تراس، وزیر خارجه انگلیس ماه گذشته اعلام کرد، "نهاد توسعه کشورهای همسود"، به "سرمایه گذاری بین المللی بریتانیا" مبدل میشود و به همین علت، مراکز مردم نهاد در انگلیس نگرانند این کار، به منظور کنار گذاردن کمک مالی به کشورهای فقر و پیگیری اهداف استعماری از طریق دادن وام به بخش خصوصی در این کشورها انجام شده باشد.
در نامه ۱۲ سازمان خیریه و مجمع مردم نهاد انگلیس آمده است راهبرد جدید دولت انگلیس و تغییر نام در سازمان موجود در وزارت خارجه این کشور، به جای کمک به کشورهای فقیر، در پی سرمایه گذاری استعماری و نیز سودجویی در این کشورهاست.
گاردین نوشت: نام سازمانیهایی همچون "عدالت جهانی هم اکنون" (Global Justice Now)، کنگره اتحادیههای بازرگانی" (Trades Union Congress) و "آژانس کاتولیک برای توسعه بین الملل" (Catholic Agency for Overseas Development)، این نامه را امضا کرده اند.
این روزنامه انگلیسی افزود: دولت چین تاکنون ۱.۵ تریلیارد دلار (۱.۱ تریلیارد پوند) در بیش از ۱۵۰ کشوربه شرکتها و دولتها وام داده و یا سرمایه گذاری کرده و دولت انگلیس نیز در صدد است با اهرم مالی در وزارت خارجه، در کشورهای آسیایی، آفریقایی و کارائیب، سرمایه گذاری کند و با ایجاد شغل در آن کشورها، بر سرمایه خود بیفزاید.
به نوشته گاردین، لیز تراس در زمان اعلام تغییر نام "نهاد توسعه کشورهای همسود"، به "سرمایه گذاری بین المللی بریتانیا" گفت این نهاد میتواند با سرمایه گذاری در دیگر کشورها، به رشد اقتصادی کمک کند و آن کشورها را به دموکراسیهای بازار آزاد نزدیک کند و شبکهای از آزادی را در سراسر جهان، راه بیندازد.
السلام علیک یا علی ابن ابیطالب
السلام علیک یا عیسی ابن مریم
شب یلدا مبارک
در شعر و سرود ملی انگلستان جمله ای است که در سرود ملی حتی ایران هم نیست و آن این است: خدا نگهدارد...این اعتقاد آنها در سرود ملی و وجود کلیساها با تاریخ بسیار قدیمی نشان از اعتقاد عمیق در این کشور دارد. افرادی مثل جمی کوربین نمونه عادلانه ترین افراد آن هستند. از دوران احمدی نژاد علاقه داشتم مسئول باشم و با جمی کوربین حرکتهای جبرانی استعمار انگلستان در جهان و ایران را بکمک حضرت عیسی انجام دهم. اما افسوس نشد. اکنون با برگزیت و استقلال کامل سیاستهای انگلیس از آمریکاو جهان وقت آن شده نخبگان جوان انگلیسی و ایرانی بازتعریف سیاستها کنند و با توجه به نیاز بشر و کشورها به شغل و آبادانی توان خود را برقابت سالم برای عمران و آبادی بخصوص کشورهای جنگ زده و محروم صرف کنند. اکنون دوران سازندگی پس از جنگهای مخرب فرارسیده و اگر نخبگان ایرانی بتوانند این ادبیات و سیاست را عمومی کنند جریان رقابت سالم سازندگی اتفاق می افتد که نیاز مردم جنگ زده و فقیر جهان بسیار بیشتر از توان تمام کشورهای توانا می باشد امیدوارم بطور مثال قطار سریع السیر در جاده ابریشم یا بنادر جدید یا قطارهای سریع السیر بین شهرهای زیارتی یا اتوبانها و تونلها و متروهای شهرها در دستور کار نخبگان انگلیسی و آمریکائی و روسی و جهان و ایرانی قرار بگیرد و فضای آبادانی و صلح بجای جنگ و تهدید غالب شود.و اینها عیدی کریسمس و عیدی حضرت عیسی ابن مریم به انگلستان هم باشد. انشاءالله.
یا علی.