بسیاری از متقاضیان وام ودیعه مسکن بعد از چند ماه طی کردن مراحل دریافت وام با مشکل نبود اعتبار از طرف بانک مواجه میشوند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ بعد از آنکه ستاد ملی مقابله با کرونا پرداخت تسهیلات مسکن را تصویب و سقف آن را ۱۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد در مسیر پرداخت این وام با مشکلات و سختیهایی مواجه شد.
از درخواست چند ضامن از طرف بانکها تا مشکلات مربوط به سامانه و معرفی به بانک مربوطه از معضلات دریافت این وام بوده و هست.
معاون وزیر راه و شهرسازی که ثبتنام مسکن باید از طریق سامانه این وزارتخانه انجام شود سه ماه پیش گفت: بانکها کمتر از نصف منابع پیشبینی شده را پرداخت کردهاند.
آقای محمود زاده گفت: درباره این عملکرد بانکها باستاد ملی مقابله با کرونا مکاتبه کردیم. اما امروز مسئله جدیدی که متقاضیان ودیعه مسکن با آن مواجه هستند این است که بعد از چند ماه انتظار و طی کردن مراحل دریافت وام با اتمام اعتبار این طرح از طرف بانکها مواجه شدهاند.
یکی از متقاضیان میگوید شعبه بانک اعلام کرده که طبق بخشنامه دیگر پرداخت وام نداریم و مشتری دیگری میگوید به من اعلام شده که اعتبار پایان یافته و باید از بانک دیگری اقدام کنم.
با این حال مسوولان بانک مرکزی میگویند ثبت نام بیش از ظرفیت پرداخت بوده است.
خانم دانشمندی مدیر اداره اعتبارات بانک مرکزی گفت: ۱۳۰ هزار میلیارد ریال بیشتر از سهمیهای که برای بانکها جهت پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن تعیین شده بود از طریق سامانه وزارت راه و شهرسازی ثبتنام شده است و قطعاً متقاضیان ناراضی زیادی خواهیم داشت که از این محل تسهیلات نخواهند گرفت.
حالا سوال متقاضیان وام ودیعه بعد از چند ماه انتظار و بلاتکلیفی این است که آیا نمیشد ثبتنامها و هماهنگی بین نهادهای مسئول از ابتدا دقیقتر انجام میشد.
گزارش از حسین بختیاریان خبرنگار خبرگزاری صداوسیما
تمام مشکلات کشور ما به خاطره ناهماهنگی است. من واقعا مستاجر هستم الان به این پول پیش نیاز دارم. با یک بچه و یک بچه هم تو راه دارم . تازه همه ی اینها یک طرف برخورد بد و زشت کارکنان و رئیس بانک هم یک طرف