پژوهشگران یک «گور» پر از بقایای استخوانهای پنج ماموت را در جنوب شرقی انگلستان کشف کردند.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما؛ پژوهشگران یک «گور» پر از بقایای استخوانهای سه ماموت را در جنوب شرقی انگلستان کشف کردند. استخوانها متعلق به یک بچه ماموت، دو ماموت جوان و دو ماموت بالغ است که در آخرین دوران یخبندان زندگی میکردند.
به گزارش نشریه «لایو ساینس»، پژوهشگران در کنار بقایای ماموتها، ابزارهای سنگی هم پیدا کردند که انسانهای اولیه ساخته بودند، از جمله یک تبر و ابزارهایی شبیه اسکنه که از سنگ چخماق تراشیده شدهاند و برای پوست کندن شکار به کار میرفتهاند.
لیزا وستکات ویلکینز، از اعضای گروه اکتشافی، گفت: «پیدا کردن استخوان ماموت همیشه هیجانانگیز است، اما پیدا کردنشان در کنار ابزارهای سنگی انسانهای اولیه واقعا استثنایی است.»
در محل حفاری پژوهشگران در نزدیکی شهر سویندون انگلستان، باستانشناسان بقایایی از جانوران دیگر از جمله بال سوسک و پوسته حلزون آبی هم یافتهاند.
پژوهشگران قدمت استخوانهای پیدا شده را بین ۲۱۰ تا ۲۲۰ هزار سال برآورد کردهاند، یعنی حوالی پایان یک دوره میانیخبندان که هوا گرمتر بوده و انسانهای اولیه هنوز در انگلستان زندگی میکردهاند. اما با کاهش دمای هوا، به مناطق جنوبیتر مهاجرت کردند.
منبع: ایندیپندنت