یک جوان کارآفرین اندیکایی با پخت نان بلوط اقدام به کارآفرینی و درآمدزایی در این شهرستان کرده است .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، این بانوی کارآفرین می گوید : نانوایی کار پر برکتی است و ما با استفاده از بلوط، این میوه بومی خوزستان توانستیم طرح خود را در جشنواره کارآفرینی ارائه و نان بلوط را تولید و عرضه کنیم.
وی از مسئولان خواست با حمایت از این دست، فعالیتهای نوپا و کوچک به کارآفرینان در مناطق محروم خوزستان کمک کنند.
مردم ساکن دامنههای زاگرس از قدیم الایام از بلوط به عنوان غذا استفاده میکردهاند.
میوه بلوط دارای ۵ درصد ماده روغنی، بیش از ۶ درصد پروتئین، ۷ درصد قندهای مختلف، ۳ و نیم درصد آمیدون، حدودا ۲ و نیم درصد پنتوزان و ۷ درصد انواع تانن است و خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی دارند که در جلوگیری از بیماریهای قلبی مفید است.
بیشتر بخوانید: کاشت بذر بلوط و گیاهان دارویی برای احیای جنگل های زاگرس + فیلم
از جمله اثرات مثبت بلوط، میتوان به تأثیر ترکیبات آن در جلوگیری از تکثیر ویروس هرپس، سیمپلکس نوع یک، دارا بودن خاصیت ضد باکتریایی و توانایی مهار و درمان برخی خونریزیها اشاره نمود.