مجموعه تجهیزات جدید بازسازی شده در مراسمی با حضور امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران و امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش به نداجا ملحق شد.
ناخدا یکم خلبان محمد وکیلی افزود: متخصصان هوا دریا نداجا با یازده هزار نفر ساعت تلاش مداوم بر روی بالگرد SH۳D، این بالگرد رزمی دریایی را نیز بهسازی و نوسازی کامل کردند.
وی گفت: هواپیمای رزمی دریایی بال ثابت F۲۷ هم با ۲۹ هزار و ۴۹۲ نفر ساعت کار مداوم متخصصان حوزه هواپیمایی و دفاعی کشور، بهسازی و نوسازی کامل شد.
بیشتر بخوانید؛ تمرین مشترک نیروی دریایی ارتش ایران و پاکستان در خلیج فارس
فرمانده هوا دریا نداجا گفت: همچنین متخصصان حوزه هواپیمایی و دفاعی کشور با هشتاد و چهار هزار و ۷۰۰ نفر ساعت کار مداوم بر روی هواناو هاورکرافت BH۷، این هواناو رزمی دریایی را بهسازی و نوسازی کامل کردند.
الحاق ناوشکن الوند به نیروی راهبردی ارتش در بندرعباس
با تلاش متخصصان کارخانجات نیروی دریایی راهبردی ارتش، ناوشکن الوند با نصب و ارتقای سامانههای دفاعی سطحی و زیرسطحی، به نداجا ملحق شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس؛ فرمانده هوا دریا نداجا در مراسم الحاق تجهیزات جدید به نیروی دریایی ارتش گفت: ناوشکن الوند، نخستین ناو محافظ کلاس سام نیروی دریایی پس از ۴۶ هزار نفر ساعت بهسازی و نوسازی کامل، بار دیگر به نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ملحق شد.
ناوشکن الوند در سال ۱۹۶۷ در کارخانه ووسپر تورنیکرافت انگلیس به سفارش ارتش ایران تولید شد و در ۱۹۷۱ به نیروی دریایی ایران پیوست.
این ناوشکن در ۲۲ فوریه سال ۲۰۱۱ با وارد شدن به کانال سوئز و حرکت به سمت سوریه برای شرکت در یک مانور مشترک خبرساز شده بود و بار دیگر با نوسازی و توسعه تجهیزات ناو الوند که با اتکای به دانش بومی صورت گرفته است، در خدمت نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.
ناخدا یکم خلبان محمد وکیلی افزود: امروز چهار فروند زیردریایی مرطوب السابحات ۱۵ نیز به توان رزم نیروی دریایی راهبردی ارتش ملحق شد.
پلاتوی حسین اژدهایی خبرنگار صداوسیمای مرکز خلیج فارس پیش از الحاق تجهیزات