رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای گفت: به دنبال این هستیم که با ایجاد یک اداره کل مستقل در سواحل مکران، گام تحولی در مهارت آموزی این منطقه داشته باشیم.
غلامحسین حسینی نیا در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با بیان اینکه سواحل مکران یک گنج پنهان و مغفول است، گفت: سواحل مکران میتواند دروازه ورود ایران به دوره جدید تمدنی باشد و موقعیت استراتژیکی برای ایران و جهان دارد.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه آن طور که بایسته است به سواحل مکران توجه نشده است، افزود: موضوع بسیار اساسی در توسعه سواحل مکران یعنی از جاسک تا راسک نیروهای با مهارت بومی در این منطقه است و علت اینکه سواحل مکران به خوبی توسعه پیدا نکرده، این است که نیروهای بومی آن مهارت لازم را کسب نکرده اند در حالی که جوانانی بسیار با استعداد و نخبهای داریم که بومی آنجا هستند.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای گفت: اعزام نیرو از شهرهای بزرگ به آن جا هیچ وقت نمیتواند کار توسعه پایدار را رقم بزند؛ توسعه پایدار با حضور نیروی متعهد بومیان همانجا میتواند رخ دهد و به همین دلیل طرح مشخصی را برای توسعه مهارتهای لازم در سواحل مکران تهیه کردیم و برای اولین بار فردی را از بومیان این منطقه به عنوان مشاور رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای و مدیر طرح ملی توسعه مهارت در سواحل مکران انتخاب کردیم.
وی گفت: به دنبال آن هستیم که با همکاری سازمان استخدامی کشور، با امکانات موجود و بدون اینکه پست جدیدی را ایجاد کنیم و امکانات فیزیکی جدیدی از دولت بخواهیم و بار و هزینهای به دولت تحمیل کنیم؛ یک اداره کل مستقل برای سواحل مکران برای آموزشهای مهارتی و فنی و حرفهای داشته باشیم که میتواند به ما برای تحول جدی در سواحل مکران کمک کند.