با تولید محصول کروسین از زعفران در یک مجتمع کشت و صنعت در شاهرود گامی مهم در جهت انحصار شکنی و پایان خام فروشی محصول زعفران برداشته شد
به گفته امینی ، کروسین تولید شده در شاهرود دارای خلوص بیش از ۹۹ درصد است و تولید این محصول تا پیش از این با خلوص ۹۸ و نیم درصد در انحصار معدود کشورهای از جمله امریکا بود
امینی گفت: کروسین انواع مختلفی دارد که کروسین آلفا با قیمت هرکیلو بیش از دو میلیارد تومان و کروسین بتا با قیمت هرکیلو بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان قابل فروش در بازارهای داخلی و خارجی است.
شراکت در فروش با کشور مقصد صادراتی و افزایش سود حداقل تا ۲۰ برابر اقدام دیگری است که به گفته امینی ، مجتمع کشت و صنعت زعفران برای جلوگیری از خام فروشی این محصول به نتیجه رسانده است
دکتر امینی افزود: این مزرعه صد هکتاری قابلیت برداشت سالانه حداقل دو تن زعفران خشک رادارد
بیش از ۴۶۰ هکتار مزرعه زعفران در استان سمنان حداقل ۳۰۰ هکتار در شاهرود است که از هر هکتار تاکنون تا بیش از ده کیلو زعفران خشک هم برداشت شده است
مجتمع کشت و صنعت زعفران شاهرود از سال ۹۸ فعال و دارای بزرگترین مزرعه مکانیزه صد هکتاری زعفران کشور است که برای انجام پروژههای تحقیقاتی به بیست قطعه تقسیم شده است .