کتاب «تأسیس پارکهای علم و فناوری (راهنمای مرجع برای سیاستگذاران آسیا و اقیانوسیه)» به همت انتشارات جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری، کتاب «تأسیس پارکهای علم و فناوری (راهنمای مرجع برای سیاستگذاران آسیا و اقیانوسیه)» یک اثر ترجمهای است که به همت دکتر اسماعیل پیرعلی خیرآبادی عضو هیأت علمی دانشگاه شهرکرد و رییس پارک علم و فناوری استان چهارمحال و بختیاری و مینا ضیایی نافچی امور بین الملل پارک علم و فناوری استان و مهرداد سلیمی بنی معاون فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری استان در ۱۰۷ صفحه در قطع رقعی، ترجمه و به همت شعبه سازمان انتشارات جهاددانشگاهی استان وارد بازار نشر شده است.
در بخشی از کتاب آمده است؛ سرمایههای انسانی یکی از مهمترین مؤلفههای توسعه در هر کشور است و بی توجهی به آن منجر به دسترسی نداشتن به سایر مؤلفهها مانند منابع طبیعی و مالی بوده و همچنین موجب کاهش بهرهوری و توسعه پایدار میگردد. پارکهای علم و فناوری نهادهای پویایی هستند که جریان دانش و پژوهش را به فناوری تبدیل نموده و برای جامعه برخوردار از حوزه آموزش عالی، ارزش آفرینی مینمایند. این مراکز با فراهم آوردن فضاهای اشتراکی و اختصاصی از قبیل مراکز نوآوری، مراکز رشد و... زمینه جذب افراد خلاق و ایدهپرداز را فراهم نموده و مخترعین و مبتکرین را به سمت نیازهای روز جامعه و در جهت حل مشکلات و ارائه راهکارهای جدید هدایت مینمایند و این امر موجب استفاده حداکثری از ظرفیتها و سرمایه انسانی بومی و منطقهای به نحو شایسته میگردد. این کتاب به دنبال ارائه اطلاعات مربوط به بهترین راهکارها و دستورالعملها برای سیاستگذاران در خصوص توسعه پارکهای علم و فناوری در منطقه آسیا و اقیانوسیه است.
در ضمن مخاطبان مورد نظر این کتاب، مدیران پارکهای علم و فناوری نیستند، بلکه سیاستگذاران مسئول برنامهریزی ملی پارکهای علم و فناوری هستند.
گفتنی است، شعبه سازمان انتشارات جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری که به صورت تخصصی در حوزه نشر دانشگاهی فعالیت میکند، تلاش میکند در کوتاهترین زمان ممکن آثار دانشگاهیان و اساتید (اعم از تألیف و ترجمه و پایاننامههای شاخص دانشجویی) را به چاپ برساند و اساتید دانشگاهی و صاحب نظران و مؤلفان میتوانند برای اخذ مشاوره در خصوص مراحل تألیف کتاب و چاپ آثار خود به دفتر انتشارات جهاددانشگاهی استان واقع در دانشگاه شهرکرد- جنب دانشکده منابع طبیعی- معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی مراجعه و یا با شماره ۳۲۳۲۰۳۲۳ یا ۳۲۳۲۰۰۷۰ در روزهای شنبه تا چهارشنبه هر هفته در ساعات ۸ تا ۱۶ تماس حاصل کنند. همچنین تارگاه jchb.ir برای کسب اطلاعات بیشتر اعلام میشود.