عملیات اجرایی طرح بازیافت گازهای فلر مجتمع پتروشیمی زاگرس با حضور معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست آغاز شد.
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست در این مراسم با اشاره به اینکه اصلیترین خطری که دنیا را تهدید میکند تغییر اقلیم است، گفت: در کشور ما نیز صنعت بهاندازه کافی با طبیعت نامهربانی کرده، بهنحویکه این موضوع بهخوبی در فرونشست آب و زمین و همچنین وضعیت نامطلوب بارش ناشی از گازهای گلخانهای مشهود است.
سلاجقه درباره طرح بازیافت گازهای فلر مجتمع پتروشیمی زاگرس هم گفت: با اجرای این طرح از هدر رفت سرمایه کشور جلوگیری میشود و همچنین تولید این مجتمع ۶ هزار تن افزایش مییابد.
او ادامه داد: این طرح همچنین منجر به جلوگیری از تولید ۳۰ هزار تن مونوکسید کربن خواهد شد که در کاهش میزان آلایندههای منطقه تاثیر بسزایی دارد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: مجتمع پتروشیمی زاگرس که بعد از مجتمع بید بلند بهبهان دومین مجتمع کشور در اقدام برای خاموشی فلرها است.
سلاجقه افزود: با وجود پیوستهای اجتماعی، صنعتی، فرهنگی و محیطزیست، ثابت میشود که ورود صنعت، شرایط زندگی بهتری برای شهروندان ایجاد میکند.
به گفته مدیرعامل شرکت پتروشیمی زاگرس، متخصصان داخلی تمام عملیات طراحی و اجرای طرح بازیافت گازهای فلر این مجتمع را برعهده دارند.
متین دیداری گفت: با تداوم این رویکرد امید است گامی مهم و ارزشمند برای حفاظت از محیطزیست ایران و بهویژه منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس رقم بخورد.
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست سپس از مجتمع تصفیهخانه بهداشتی و صنعتی پتروشیمیهای منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس واقع در شرکت مبین انرژی خلیجفارس بازدید کرد.
سلاجقه گفت: با توجه به توسعه پتروشیمیهای مستقر در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، ضروری است که تصفیهخانه دماوند انرژی ایجاد شود.
او افزود: انتظار است با تحقق این مهم مشکلات زیست محیطی کاهش یابد و از ورود فاضلاب صنعتی به دریا جلوگیری شود.
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست گفت: توجه پتروشیمیها به مسائل زیستمحیطی بدون شک آرامش خاطر و سلامت ساکنان مناطق پیرامونی صنایع را تضمین می کند.