وزارت بهداشت و رفاه اجتماعی انگلیس اعلام کرد در ۲۴ ساعت اخیر، ۱۴۶ نفر دیگر در این کشور قربانی کووید شدند.
شمار زیاد مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در انگلیس موجب شد این کشور با جمعیت حدود ۶۷ میلیون نفری پس از کشورهای پر جمعیتی مانند امریکا، هند و برزیل، چهارمین کشور دارای بیشترین مبتلایان به کووید ۱۹ در جهان باشد.
از ابتدای همه گیری کووید در انگلیس تاکنون، شمار ابتلای روزانه ۸۸ هزار نفری در انگلیس به کووید، سابقه ندارد.
وزارت بهداشت و رفاه اجتماعی انگلیس همچنین اعلام کرد در ۲۴ ساعت اخیر، ۱۴۶ نفر دیگر در این کشور قربانی کووید شدند و بدین ترتیب، شمار جان باختگان کرونا در انگلیس به روایت دولت به ۱۴۶ هزار و ۹۳۸ نفر رسید.
دولت انگلیس فقط افرادی را که تا ۲۸ روز پس از ابتلا به کووید ۱۹ جان ببازند، قربانی کرونا محسوب میکند. مرکز ملی آمار انگلیس اخیرا اعلام کرد بیش از ۱۷۱ هزار گواهی فوت ناشی از ابتلا به کووید در این کشور ثبت شده است.
پروفسور ادوارد هیوارد، عضو شورای مشورت علمی دولت انگلیس گفت: هر چه بیشتر بتوانیم روند گسترش اومیکرون را کم کنیم، بیشتر به بیمارستانها کمک میکنیم تا بتوانند به وظایف خود بپردازند.
وی افزود: شمار مبتلایان به اومیکرون ممکن است در روزهای آینده به ۶۰۰ هزار نفر در روز برسد و اگر این روند کند نشود، مصیبت بار خواهد بود.
عفونت با ویروس کرونا یا کووید-۱۹، برای نخستین بار در اواخر سال ۲۰۱۹ در چین گزارش شد و به سرعت شیوع یافت و موارد ابتلا به آن افزایش یافت. با گذشت مدت زمان بسیار کوتاهی، موارد ابتلا به عفونت با ویروس کرونا در اکثر کشورهای جهان مشاهده شد و به همین خاطر سازمان بهداشت جهانی در مارس سال ۲۰۲۰ پاندمی (همه گیری) این ویروس را اعلام کرد.
آیا خداوند بهترین حکم کنندگان نیست