استاندار همدان گفت: هدر رفت آب در بخش کشاورزی به هیچ وجه قابل توجیه نبوده و باید به سرعت به سمت افزایش کشت گلخانهای حرکت کنیم.
وی افزود: این موارد حذف شده شامل بهسازی راه اصلی اراک- خنجین- قهاوند به اتوبان، احداث آزادراه به سمت کرمانشاه، چهارخطه شدن محور نهاوند- آورزمان- ملایر، احداث باند دوم سه راهی به سمت دمق و اورقین، آبرسانی به ملایر از سد کلان ملایر، ایجاد تأسیسات فاضلاب شهر ملایر، ایجاد تأسیسات شهر فامنین و احداث استادیوم ۵ هزار نفری ملایر است.
استاندار همدان با بیان اینکه موضوع آب و بهرهوری مهمترین سرفصل ما در اقتصاد مقاومتی است، تصریح کرد : بایستی به صورت ویژه دستگاههایی، چون جهاد کشاورزی، آبفا، آب منطقهای و صنعت به موضوع آب توجه داشته و هر جلسه T دو دستگاه عملکردها را ارائه کنند.
قاسمی فرزاد تاکید کرد: در بحث کشتهای گلخانهای بایستی به نحو مناسبی وارد کار شد، ما در استان به سرعت در حال هدر دادن آب هستیم که بایستی مدیران پاشنه کشیده در محورهای اقتصاد مقاومتی وارد کار و آن را پیاده کنند، در عرصه کشتهای گلخانهای و شهرکهای گلخانهای، ۲۰ هکتار و ۸۰ هکتار در مسیر باید تغییر و شاهد تحقق میزان بیشتری در این عرصه باشیم.
وی با تاکید بر اینکه فرمانداران بایستی برای استفاده از پساب فاضلاب وارد کار شوند، بیان کرد: ۳۶ میلیون مترمکعب در سال در این زمینه ظرفیت وجود دارد که میتواند در بخشهای صنعت و کشاورزی مورد استفاده قرار گیرند.
ظاهر پور مجاهد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان نیز در شورای برنامهریزی و توسعه استان همدان با اشاره به به پروژههای اقتصاد مقاومتی در استان همدان گفت: از این بین، تعداد ۱۸ پروژه در سامانه کشوری قرار دارند و ماهانه رصد میشوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان افزود : پروژههای دیگری در زمینه اقتصاد مقاومتی در استان فعال است و در این مسیر در حال پیشرویاند همچنین نمایندگی وزارت امور خارجه را چند سال است پیگیری کردهایم و بایستی در دستور کار کمیته قرار گیرد.