مدیر جهاد کشاورزی رامشیر از اجرای طرح مقایسه ارقام (pvs) جو در این شهرستان به منظور توسعه و ترویج تولید این محصول خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان؛مصطفی هنرمندیان گفت: با توجه به شرایط مساعد اقلیمی شهرستان رامشیر در توسعه و ترویج کشت جو به عنوان یک محصول مقاوم به شوری و کم آبی در سال جاری طرح مقایسهای ۱۲ رقم اجرا شد.
وی هدف از اجرای این طرح را انتخاب مناسبترین ارقام جهت کشت در شرایط آبی، خاکی و اقلیمی شهرستان در ۱۲ رقم با ویژگیهای مقاوم به کم آبی، شوری و پتانسیل بالای تولید در حوزه مرکز خدمات آزاده عنوان کرد.
جو یکی از سازگارترین غلات است که در شرایط آب و هوایی مساعد، در خاک حاصلخیز که قابلیت نگهداری آب در آن زیاد باشد و همچنین در خاکهایی که PH آنها بین ۷ تا ۸ باشد تولید میشود.
بیشتر بخوانید: روش صحیح کشت جو در خوزستان
این گیاه نسبت به گندم در برابر خشکی مقاومتر است، بنابراین در آب و هوایی که آب، سبب محدود کردن تولید غلات میشود، جو میتواند بیشترین محصول را تولید کند.