یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر از افراد مشمول طرح بیمه خانوار روستایی و عشایر شناسایی شدند.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی و عشایری گفت: صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر متعلق به ۳ قشر روستاییان، کشاورزان و عشایر است و ۱۸۰۰ کارگزار پر تلاشی که دغدغهی انجام رسالت این صندوق را دارند را حمایت میکنیم.
برقراری ادامه داد: رویکرد متفاوتی در مدیریت این صندوق داریم و باید بدانیم تحول از جنس شعار نیست بلکه اقدام و عمل است، اگر خودمان را وقف خدمت کنیم اگر تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم اتفاقات خوبی خواهد افتاد با تلاشهای موثر و نگاههای راهبردی میتوانیم رسالت خود را به شایستگی انجام دهیم.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی و عشایری اظهار کرد: طرح گسترش چتر حمایتی بیمه اجتماعی بر اساس اصول ۲۹ قانون اساسی منویات مقام معظم رهبری در راستای نظام بیمهی تامین اجتماعی فراگیر است یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر از افراد مشمول این طرح شناسایی شدند و در حال حاضر این طرح در مرحله اجرایی شدن قرار گرفته است.
برقراری افزود: این طرح مشمول افراد کم برخوردار است و افرادی که شناسایی شدند از دستگاهها و نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد (ره)، بهزیستی بودند و این کار با اقدام و پیگیری وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی به طور رسمی اجرا شد.
در این نشست کارگزاران استانهای مختلف کشور خواستهها و مسائل خود را با مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزی، روستاییان و عشایری در میان گذاشتند.
ایجاد تفاوت در سن بازنشستگی خانمها و آقایان، امکان خرید سربازی، اضافه شدن خدمات درمانی و کفن و دفن، پرداخت بیمه بیکاری، افزایش مبلغ مستمری، امکان بازخرید سوابق بیمهای، از مهمترین مسائل و خواستههای کارگزاران این صندوق بود.
بررسی جایگاه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در اجرای طرح بیمه فراگیر
نشست، بررسی جایگاه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در اجرای طرح بیمه فراگیر با حضور مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر برگزار شد.
بیتالله برقراری مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به این که براساس اصل ۲۹ قانون اساسی، بهرمندی از بیمه تامین اجتماعی یک حق اساسی است، گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران بر مبنای عدالت اجتماعی بنا شده و یکی از راههای تحقق عدالت اجتماعی، گسترش چتر بیمههای اجتماعی است.
وی با اشاره به منویات رهبر فرزانه انقلاب مبنی بر تحقق عدالت اجتماعی، افزود: بر اساس دستور مقام معظم رهبری، باید به این حوزه توجه بیشتری داشته باشیم و اگر این کار را به درستی انجام ندهیم، از سوی جامعه هدف مورد مطالبهگری قرار میگیریم.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر گفت: فقدان ساختارهای مناسب سبب نارضایتی جامعه هدف شده، اگر انجام امور مبتنی بر نگاه علمی و پژوهشی نباشد، اثرات مثبت و مهمی ایجاد نخواهد شد. رویکرد صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر بر اساس تعدیل و اصلاح این ساختارها است؛ این صندوق در تلاش است با نگاه علمی، جامعه هدف را تحت پوشش حمایتی خود قرار دهد.
وی با بیان این که جامعه هدف مورد نظر از وضعیت حقوق خود اطلاعی ندارد، ادامه داد: برخی از وجود چنین صندوقی کماطلاع هستند یا اطلاعی ندارند؛ بنابراین رویکرد صندوق بر آگاهی بخشی میان جامعه هدف است و ما میتوانیم با کمک نمایندگان مجلس میزان توجه به این صندوق را افزایش دهیم.
برقراری با اشاره به اینکه باید از مهاجرت روستاها به شهرها جلوگیری کرد، شرح داد: نیاز است که جامعه هدف خود را به درستی شناسایی کنیم تا از طریق حمایتهای دولت و مجلس از این صندوق زمینهای برای حمایت از گروه هدف ایجاد شود.
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی تاکید کرد: برخی امور با تجربه حل نمیشود و نیاز است که با کمک قوانین آنها را حل کنیم. مجلس نسبت به حل مسائل آگاه است و نسبت به مشکلات آنها دغدغه دارد. با هر دیدگاهی میتوان فهمید که جامعه هدف به حمایت نیاز دارند. این افراد پیشگامان میراث فرهنگی و مولدان کشور هستند. هرچقدر درک ما از این جامعه بیشتر شود با مشکلات آنها بیشتر آشنا خواهیم شد.
نشست ” بررسی جایگاه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در اجرای طرح بیمه فراگیر” با حضور رئیس موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی و جمعی از کارشناسان و متخصصان این حوزه برگزار شد.