از ابتدای دی ماه نسخهها باید به صورت صد در صد الکترونیک صادر شوند و سازمانهای بیمه گر مجاز به دریافت نسخههای غیرالکترونیک نیستند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی گفت: ۲۲ استان در کشور بالای ۸۰
علیرضا رمزی بااشاره به انتظاری که از مردم و جامعه پزشکی برای اجرای این طرح وجود دارد گفت: وجود دفترچه بیمه مشکلات زیادی داشت که مفقودی و نداشتن نسخه کامل بیمار در داروخانهها بخشی از آن بود که صدور نسخه به صورت الکترونیک این معضلات برطرف و در ارائه خدمات به بیمه شدگان تسهیل می شود.
وی با تاکید بر اینکه شماره همراهی باید فعال شود که بنام فرد بیمه شده باشد تا از خدمات غیرحضوری بتواند استفاده کند افزود: سامانه Bimehsalamatiranian.ir برای دسترسی مردم به خدمات غیر حضوری سازمان بیمه سلامت ایران طراحی شده است و علاوه بر آن بیمه شدگان میتوانند با شماره گیری کد دستوری #۱۶۶۶* از میزان اعتبار بیمه سلامت خود آگاه شوند.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی در خصوص مشکلات نسخ الکترونیک گفت: صدور نسخههای الکترونیک مزایای زیادی دارد که کمک قابل توجهی به جامعه درمانی کشور خواهد بود، اما دراین مسیر ایراداتی هم وجود دارد که قطعی اینترنت، قطعی برق و توقف در نرم افزار از جملهی آنهاست که کمیتهی راهبردی در کشور برای رفع این مشکلات هم تشکیل شده و به زودی حل خواهد شد.
علیرضا رمزی با اشاره به صرفه جویی که در صدور دفترچههای بیمه انجام شده در مسیر دیگری و به نفع بیمه شدگان هزینه خواهد شد افزود: صرفه جویی که در نسخههای الکترونیک صورت گرفته موجب افزایش تعهدات بیمه در تحت پوشش قرار دادن هزینههای درمان ناباروری و همچنین بیمه شدگان زیر ۷سال مبتلا به اوتیسم صرف خواهد شد که تا کنون بیمه در این موارد تعهدی نداشته است.
وی گفت: پرونده سلامت الکترونیک از مزایای نسخههای الکترونیک است که تمام اسناد، مدارک و سوابق بیمار در آن قرار دارد و به راحتی قابل دسترس برای پزشک معالج و همچنین بیمه خواهد بود.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان رضوی افزود:با حذف دفترچههای بیمه هیچ گونه کارت هوشمندی از اداره بیمه سلامت برای بیمه شدگان صادر نمیشود و نیازی به چنین کارتی نیست و تبلیغات در این خصوص کار عدهای سود جو است.