در نشست سه جانبه بروکسل بر تعیین حدود مرزی جمهوری آذربایجان و ارمنستان تاکید شد.
پاشینیان و علیف در این دیدار بر بازگشایی راههای مواصلاتی کشورهایشان از جمله خطوط راه آهن بر اساس اصول گمرکی و مرزی بین المللی، احترام به حاکمیت دو کشور و بر اساس اصل بهره برداری متقابل تاکید کردند.
ارمنستان از طریق این راه آهن به ایران و روسیه متصل خواهد شد.
در این دیدار همچنین بر بکارگیری اقدامات مشخص به منظور کاهش تنش های منطقه، ایجاد محیط مبتنی بر اعتماد متقابل بین جمهوری ارمنستان و جمهوری آذربایجان و اجرای علامت گذاری مرزی بین دو کشور تاکید شد.
به گفته رسانه های جمعی ارمنستان الهام علیف رئیس جمهوری آذربایجان این دیدار را سازنده توصیف کرده است.
شارل میشل رئیس شورای اتحادیه اروپا که مبتکر این دیدار است نخست دیدار جداگانه ای با طرفین داشت و سپس دیدار سه جانبه برگزار شد.
در همین حال نخست وزیر ارمنستان گفت: جمهوری آذربایجان در تلاش است موضوع بازگشایی زیرساختهای منطقه قفقاز را به بن بست بکشاند.
نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان در جواب به اظهارات الهام علی اف رئیس جمهوری آذربایجان مبنی بر اعطای کریدور "زنگه زور" به جمهوری آذربایجان در صفحه فیس بوک خود با اعلام این مطلب افزود: تلاشهای رئیس جمهوری آذربایجان در جهت همسان کردن کریدور " لاچین" با گشایش زیر ساختهای مواصلاتی منطقه بی مورد است، زیرا تا امروز در مذاکرات و همچنین بیانیههای صادرشده چنین موضوعی مطرح نشده و این امر برای ارمنستان غیرقابل قبول است.
الهام علی اف در بروکسل در جواب به سوال خبرنگاری درباره کریدور زنگه زور اظهار کرد: همانطور که جمهوری آذربایجان کریدور " لاچین" را برای اتصال ارمنستان به قره باغ در اختیار این کشور قرار داده است، ارمنستان نیز میبایست کریدور " زنگه زور" را برای اتصال جمهوری آذربایجان با نخجوان در اختیار باکو قرار دهد.
نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان و الهام علی اف رئیس جمهوری آذربایجان امروز در بروکسل دیدار کردند.
شارل میشل رئیس شورای اتحادیه اروپا که مبتکر این دیدار است نخست دیدار جداگانهای با طرفین داشت و سپس دیدار سه جانبه برگزار شد.
بر اساس گزارش خبرگزاری آرمن پرس؛ رئیس شورای اتحادیه اروپا پس از این دیدار در جمع خبرنگاران ضمن تاکید بر اهمیت گشایش زیرساختهای مواصلاتی منطقه قفقاز گفت: این اقدام میبایست بر اساس احترام به حاکمیت کشورها صورت گیرد.