دکتراحمدی گفت: توجه به مقوله پژوهش اصلیترین راه برون رفت از شیوع بحران ویروس همه گیر کروناست که باید مورد توجه مسئولان و دست اندرکاران ذیربط قرار بگیرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران برتر گناباد افزود: بعد از آن که ویروس همه گیر کرونا به عنوان یک بیماری ویروسی ناشناخته از حدود ۲سال گذشته در کشور ما شیوع پیدا کرد در ابتدا راه حل واحدی برای برون رفت از این معضل وجود نداشت تا اینکه پژوهشگران به میدان آمدند.
دکتر رضا احمدی گفت: به طوری که در نتیجه این فعالیتهای تحقیقاتی هشت نوع واکسن برای مقابله با تبعات این ویروس تاکنون تولید شد.
وی ضمن تاکید بر لزوم توجه به پژوهشهای اخلاق محور ادامه داد: فعالیتهای پژوهشی بدون اخلاق محوری نباید انجام شوند چون مبانی اخلاقی از ارکان مهم تولید علم و توسعه کمی و کیفی و تقویت آن است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: فعالیتهای پژوهشی باید در مسیر تولیدات علمی و فناوری برای کاهش پیامدها و مخاطرات بیماریها بر سلامت عمومی جامعه و انسانها جهت دهی شوند.
امام جمعه گناباد نیز در این مراسم گفت: فعالیتهای پژوهشی باید مبتنی بر نیازسنجی قبلی و در راستای نیاز و به فعلیت رساندن ظرفیتهای بالقوه جامعه انجام شود.
حجت الاسلام والمسلمین حسن صادقی نسب گفت: باید فعالیتهای پژوهشی به صورت فناوری و دانش بنیان مورد حمایت قرار بگیرند چون شرکتهای دانش بنیان بستر ساز توسعه محسوب می شوند.
در پایان این مراسم از ۲۰نفر از پژوهشگران برتر شامل اعضای هیات علمی و اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی گناباد و همچنین تعدادی از دانش آموزان پژوهشگر گناباد تجلیل شد.
بیستم تا بیست و پنجم آذر به عنوان هفته پژوهش نام گذاری شده است.
مرکز شهرستان ۹۳هزار نفری گناباد در فاصله ۲۸۷کیلومتری جنوب مشهد واقع است.