اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان در ردیف برترین های مدیریت مصرف بهینه آرد خبازی در کشور قرار گرفت.
محسن ضیائی افزود: همچنین عمدهترین عامل موثر در دستیابی به این موفقیت نظارت بر سامانههای عرضه آرد به نانوایان و به روز رسانی این سامانه برای ارائه عملکرد بالا در نحوه توزیع آرد بین خبازان استان همچنین نظارت بر روند چرخه تولید نان باکیفیت و عرضه آن به مصرف کنندگان است.
وی، تعداد واحدهای نانوایی سنتی و فانتزی را ۴۸۰۰ واحد برشمرد و گفت: میانگین سرانه مصرف آرد هر شهروند شهری وروستایی در استان اصفهان شش کیلو و ۷۰۰ گرم برآورد شده است.
با انتخاب پژوهشکده غلات، شهر اصفهان ۱۰ سال متوالی به عنوان پایتخت تولید نان سنتی در کشور معرفی شده است.
در آخرین نظرسنجی مرکز پژوهشکده غله کشور، اصفهان جزو سه استان پیشتاز در زمینه تولید نان باکیفیت جایگاه خود را حفظ کرده است.