بیمارستان خیریه امام متقین (ع) پس از سه سال خاک خوردن با ارز ترجیحی وزارت بهداشت تجهیز میشود.
دکتر قاسم جان بابایی افزود: خواسته خیران این است که تجهیزات، نیروی انسانی و پزشکان را خودشان فراهم کنند و وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو هم با هماهنگی که انجام میشود، نخستین بار برای راه اندازی و آغاز به کار رسمی بیمارستان ارز مورد نیاز را در اختیار این مرکز درمانی قرار خواهد داد.
دکتر دارایی رئیس سازمان غذا و دارو هم با اعلام اینکه این بیمارستان در کم برخوردارترین منطقه تهران واقع شده است گفت: تمام تلاش این سازمان این است که برای تجهیز بیمارستان همکاری کند.
بیمارستان خیریه امام متقین (ع) با همت آقای شامل پیرمرد نیکوکار ۸۲ ساله با نیت رفع مشکلات درمانی در منطقه ۱۸ تهران ۸ سال قبل در زمینی به مساحت ۲۵هزار متر ساخته شد.
این بیمارستان که کار ساختش به پایان رسیده است به علت تجهیز نشدن بیش از ۳سال است که خاک میخورد.
این بیمارستان ۳۰۰ تخت رسمی و ۸۰ تخت غیر رسمی برای بیماران دارد و نقشه آن در ۷ طبقه طراحی و ساخته شده است، اما پس از ساخت به علت مشکلات ناشی از قیمت ارز در تهیه تجهیزاتی، چون ام آر آی و سی تی اسکن مشکل اساسی دارد.
مراحل ساخت این بیمارستان زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی ایران و با هماهنگی وزارت بهداشت انجام گرفته است.
این بیمارستان همه بخشهای یک بیمارستان جنرال را دارد و ۱۴ اتاق عمل نیز برای آن تعبیه که زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی ایران این بنا بر حسب نیاز منطقه ساخته شده است. با تجهیز این بیمارستان ۳۸۰ تخته به مجموع ۷ هزار تخت بیمارستانی تهران اضافه میشود.
با توجه به بافت منطقه برآورد میشود این بیمارستان جمعیتی حدود سه میلیون نفر را در کم برخوردارترین مناطق تهران تحت پوشش قرار میدهد.