با اعلام افزایش ظرفیت رشتههای علوم پزشکی در ستاد جامع علمی کشور و شورای عالی انقلاب فرهنگی جمعی از مخالفان این طرح در نامهای به رئیس جمهور خواستار توقف این طرح شدند.
دکتر میرمحمدی در این باره میگوید: افزایشی که ۳ تا ۵ هزار ظرفیت رشتههای پزشکی را برای سال آینده اضافه کند معلوم است که خاستگاه کارشناسی ندارد.
با ورود کمیسیون اصل ۹۰ مجلس هم به موضوع کمبود پزشک، افزایش ظرفیت رشتههای پزشکی جدیتر شد.
حسن شجاعی رییس کمیسیون اصل نود مجلس گفت: کمبود پزشک وجود دارد و در مناطق محروم این موضوع بیشتر است که باید با افزایش ظرفیتها اصلاح شود.
پس از آن طرح افزایش ظرفیت پزشکی به صحن مجلس هم آمد.
عباس گودرزی نماینده مجلس میگوید: متاسفانه فشارهای زیادی است که این طرح را از دستور خارج کنند. با توجه به اهمیت مسئله، نمایندگان مجلس قبول دارند که قوانین مربوط به آزمون را اصلاح کنیم به طوری که ما بتوانیم به ۳۰ درصد ظرفیت مناطق محروم برسیم و برای سال آینده در آزمون بعدی افزایش ظرفیت را بدهیم.
حالا با ورود سران قوا به این موضوع و قولهایی که دادند شرایط برای افزایش ظرفیت رشتههای پزشکی فراهمتر شده است.
دکتر قالیباف رییس مجلس در برنامه نگاه یک در این باره گفت: مجلس و شورای عالی انقلاب فرهنگی مصمم هستند ظرفیت رشتههای پزشکی در کنکور ۱۴۰۱ اعمال شود و جلسات متعددی در این زمینه برگزار شده است.
همچنین رییس جمهور حجت الاسلام والمسلمین رییسی هم در گزارش عملکرد صد روزه دولت سیزدهم بر افزایش ظرفیتها در رشتههای پزشکی با هدف رفع کمبود در این زمینه اشاره کرد.
در دیدار اخیر پرستاران با مقام معظم رهبری به مناسبت هفته بزرگداشت مقام پرستار هم اصلاح ظرفیت رشتههای پزشکی با هدف رفع مشکلات مناطق محروم و کاهش مشکلات اشاره شد.
حالا امروز با بررسی نهایی این طرح در شورای عالی انقلاب فرهنگی باید این طرح که در سیاستهای کلی نظام سلامت هم مورد تاکید بوده است نهایی شود.