مزاحمان تلفنی هشت ماه گذشته بیش از ۱۲ هزار بار تلفن اورزانس مازندران را به صدا درآوردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی مازندران گفت: ۱۲ هزار و ۲۴۹ هزار تماس مزاحم تلفنی از ابتدای امسال تا پایان آبان در اورژانس استان ثبت شده است که این موضوع امداد رسانی برای افراد نیازمند را مختل کند.
حبیبی افزود: ۵۹۴ هزار و ۷۷۸ تماس از ابتدای امسال تا پایان آبان برای اعزام آمبولانس با مرکز فوریتهای پزشکی استان گرفته شده که از این تعداد ۸۵ هزار و ۱۱۸ تماس منجر به اعزام سرویس شد.
او گفت: از این تعداد ۱۶ هزار و ۴۰۹ ماموریت مربوط به حوادث ترافیکی بوده و ۷۷ هزار و ۹۱۲ مورد ماموریت غیر ترافیکی مربوط به بیماران نیازمند کمک بوده است.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی مازندران ادامه داد: مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی مازندران با ۹۴ پایگاه عملیاتی اورژانس در حال ارائه خدمت به هموطنان است.
حبیبی گفت: چهار مرکز پاسخگویی در سطح استان وجود دارد که در شهرستانهای بهشهر، ساری، آمل وچالوس به صورت همپوشان تلفنهای ورودی ۱۱۵ را پاسخ میدهند و در خدمت مردم هستند.
او افزود: با توجه به فصل سرما کنون ۱۴۳ مورد مسمومیت با مونوکسیدکربن تا وجود داشته که هم استانیها باید در استفاده از لوازم گرمایشی الزامات مربوط به ایمنی را مدنظر قرار دهند.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی مازندران گفت: یک دستگاه بالگرد عملیاتی به دلیل زمین گیر شدن در حال تعمیرات است که هنوز به جریان زنجیره انتقال و خدمت برنگشته است.
او با بیان اینکه طرحهای نوین اورژانس ۱۱۵ استان در حال انجام است، گفت: یکی این طرحها شامل شماره تماس ۲۴۷ و ۷۲۴ برای حوادث قلبی عروقی و حوادث مغزی است که بیماران با حداکثر سرعت به خدمات تخصصی دسترسی پیدا خواهند کرد تا از بروز عوارض بعدی ناشی از این سکهها جلوگیری شود.
حبیبی گفت: همچنین راه اندازی سیستم پیامکی ناشنوایان برای دریافت خدمت از اورژانس و تماس تخصصی برای ارائه خدمات تخصصی در صحنه حادثه جز برنامههای آینده مرکز فوریتهای پزشکی مازندران است.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی مازندران با بیان اینکه دو موتورلانس غیرفعال در استان وجود دارد از اختصاص ۱۱ دستگاه جدید به استان خبر داد.
او گفت: ۹۴ پایگاه فعال و عملیاتی هم اکنون در استان وجود دارد که ۱۳ پایگاه در دست ساخت و ۱۹ پایگاه در حال مرمت و بازسازی است.
حبیبی شمار دستگاههای آمبولانس فعال را ۱۵۵ دستگاه برشمرد و گفت: دو دستگاه اتوبوس آمبولانس فعال بوده و دو دستگاه دیگر نیز در حال دریافت است.
او با بیان اینکه سه پایگاه آموزشی در استان وجود دارد و دو پایگاه نیز در حال ایجاد است، گفت: یک پایگاه اورژانس هوایی، یک هلی پد در آمل، ۶۰ هلی اسپات بیمارستانی در استان وجود دارد.
حبیبی با بیان اینکه ۲.۵ برابر جمعیت استان جمعیت شناور داریم و سالانه به آنان خدمات دهی میکنیم، گفت: ارزیابی مخاطرات ۲۰ ساله استان برای مدیریت بلایا در استان در دست تدوین است و کتابچه آن در دسترس دستگاههای اجرایی و دانشگاهها قرار میگیرد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی مازندران از راه اندازی سامانه اطلاعات جغرافیایی مراکز سلامت خبر داد و گفت: در این سامانه نسبت به ثبت لایههای اورژانس ۱۱۵ استان در گوگل و مپ اقدام کردیم تا در دسترس مردم باشد.