در مراسمی به مناسبت هفته پژوهش و فناوری از پژوهشگران برتر دانشگاهها، شرکتهای دانش بنیان، مراکز علمی و دستگاههای اجرایی فارس تجلیل شد.
در این مراسم، سید محمود سجادی، سعید البرزی، افشین برهان حقیقی، سارا رسولی امینی، حسین پارسایی، سید حمیدرضا طباطبایی، فرید مرُ، مهدی عارفی، محمدرضا رحیم پور ، محمد مهدی علیشاهی، علیرضا امینی، تیمور قنبری هاشم آبادی، سجاد تقوایی، محمد حسین رونقی از دانشگاه شیراز و علوم پزشکی شیراز عنوان پژوهشگران برتر را کسب کردند.
همچنین رحیم صبور و افشین جعفری از دانشگاه پیام نور و محمد صادقی و محمدامیر نجف قلی پور و رضا جاودان از دانشگاه صنعتی شیراز و همچنین حجت الاسلام رضا صبور از مرکز حوزه های علمیه فارس در این مراسم به عنوان پژوهشگران برتر استان معرفی شدند.
محمدرضا قائدی، مهدیه آذری، شهرام حسامی و هاشم زارع از دانشگاه آزاد استان فارس، محسن یاسایی از مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی و منابع طبیعی فارس و نرگس میرانی و سیده گوهر دیلمی راد از آموزش و پرورش فارس نیز به عنوان پژوهشگران برتر معرفی شدند.
صغری استوار از دانشگاه فرهنگیان، علی اسدپور از دانشگاه هنر، جواد طاعی سمیرمی از دانشگاه فنی و حرفهای فارس، محمد علی ترکمانی از دانشگاه علمی کاربردی فارس، امیرحسین وکیلی از موسسه آموزش عالی زند و سید رضا موسوی محسنی از سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارس به عنوان پژوهشگران برتر معرفی و تجلیل شدند.
سید علی سجادیان از شرکت نفت و گاز زاگرس جنوبی، حسین جاوید از جهاد دانشگاهی فارس، عبدالرسول ملکپور از پزشکی قانونی فارس، سهند زارع از کانون بازنشستگان، احسان منفرد از شرکت توزیع نیروی برق فارس، مهدی کاظمی از سازمان بازرسی استان، صادق صابری مهر از شرکت آب منطقهای فارس، رضا نوروزی از میراث فرهنگی فارس، مجید کشاورز از سازمان صمت فارس و علیرضا رمضانی از شرکت برق منطقهای فارس، به عنوان پژوهشگران برتر دستگاههای اجرایی معرفی شدند.
در این مراسم همچنین از شرکت فناور پالاشیمی، شرکت اندیشه کاوان نیرو صنعت درنیکا، شرکت فناور اسپاد سپهر پارسه، اینترنت اشیا ویرا، قارچ آبالون فارس، پردازشگران زبان ویرا، کیکا پژوهش اورنگ جنوب به عنوان شرکتهای برتر دانشبنیان استان در زمینه پژوهش و فناوری تجلیل شد.
رئیس بنیاد ملی نخبگان فارس نیز در این مراسم با اشاره به اهداف ملی بنیاد نخبگان، عنوان کرد: از اهداف این بنیاد شناسایی و هدایت استعدادهای برتر در راستای نخبه پروری، نخبه شناسی، نخبه گزینی و نخبه گماری و تکریم از الگو سازی از زندگی و شیوه نگرش این افراد به جامعه است.
حبیب شریف اظهار کرد: به دلیل محدودیتهایی که در بنیاد بود در سال ۹۵ به پیشنهاد دکتر ایمانیه، استاندار فعلی فارس یک سازمان مردم نهاد با عنوان مجمع خیرین نخبه پرور شکل گرفت که اهداف آن منطبق با اهداف ملی بنیاد نخبگان است.
او با اشاره به فعالیتهای پنج سال گذشته این مجمع در فارس، گفت: بورسیه کردن دانش آموزان و دانشجویان، ایجاد دورههای پسا دکتری که در سال ۹۸ در بنیاد ملی نخبگان تعداد ۵۰ فرصت پسا دکتری ایجاد شد اما در سال گذشته در مجمع خیرین نخبه پرور با کمک مجمع ۸۰ فرصت دوره پسا دکتری تنها در فارس شکل گرفت.
رئیس بنیاد ملی نخبگان فارس خاطرنشان کرد: پسا دکتری برای فارغ التحصیلان دوره دکترا، اختصاص وام قرصالحسنه به جوانان خلاق، خروجیهای موفق استارتاپها، تعریف جوایز به بزرگان، نخبگان و دانشمندان و مشاهیر حوزههای علمی، فرهنگی و اجتماعی و ... به منظور زنده نگهداشتن نام و یاد و اثر گذاری آنها در تاریخ از دیگر برنامههای جاری مجمع خیران نخبه پرور است.
شریف گفت: تلاش این مجمع در راستای ایجاد دفاتر نمایندگی در شهرستانها در گام اول و در سایر استانها در گام آغاز شده و به زودی برای این مجمع یک سمن ملی راهاندازی میشود.
او ادامه داد: تاکنون ۱۶ جایزه به نام بزرگان در حوزههای سلامت، علوم پایه، هنر، کارآفرینی، گیاهان دارویی، مهندسی و ... تعریف شده است.سال گذشته در این مراسم سه جایزه سپاسخواه، ایزد پناه و دکتر خوشخویی اهدا شد.
رئیس بنیاد ملی نخبگان فارس عنوان کرد: روز گذشته نیز جایزه پروفسور ایزدپناه در زمینه ویروس شناسی و جایزه سوم دکتر سپاسخواه در زمینه مهندسی آب همزمان با تکریم و رونمایی از کتاب زندگینامه این اساتید اهداء شد.
بیشتر بخوانید: