رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس تاکید کرد با وجود برتری نظامی و مادی اشغالگران صهیونیست، سلاح های ما قادرند تمامی جغرافیای رژیم اشغالگر را هدف قرار دهند.
خالد مشعل گفت: در شرایطی قرار داریم که هر لحظه باور ما به نزدیک بودن زمان شکست اشغالگران بیشتر و بیشتر میشود، دشمن بارها احساس کرد در آستانه نابودی فلسطین است، اما مردم و مقاومت فلسطین بار دیگر آنها را به نقطه صفر بازگردانده اند.
وی افزود: اشغالگران با وجود برتری نظامی، فنی و مادی و با آنکه قدرت ویران سازی منطقه را دارند، در رسیدن به اهدافشان ناتوانند و در این مسیر روند رو به سقوطی گرفته اند در شرایطی که ما فلسطینیان با اطمینانی بیش از قبل، به سمت آینده در حرکتیم و به پیروزی مقاومت بر اشغالگران اطمینان داریم.
مشعل همچنین گفت: آنچه ما را در روند حرکتی حماس مطمئن میسازد، روند رو به جلو و گذر از ایستگاهی به ایستگاه جلوتر و بالاتر است، وقتی کسی تجاوزات اسرائیل به نوار غزه در سالهای ۲۰۰۸، ۲۰۱۴ و ۲۰۲۱ را با هم مقایسه کند به این نتیجه میرسد که روند حرکت ما، چه در بخش تسلیحاتی، چه در بخش تاکتیک نظامی و چه از نظر روحی و روانی، صعودی و توانمندی ما در مدیریت میدان درگیری با اشغالگران، همسطح با دشمن بوده است در شرایطی که دشمن از نظر توانمندی مادی برتریهایی دارد.
رئیس دفتر سیاسی حماس همچنین در بخش دیگری از سخنانش افزود: رویکردهای حماس به درگیری با دشمن، در هر مرحلهای رویکرد ثابت و بر اساس باورهای این جنبش است، این رویکرد از هرگونه شک و تردید به دور است، زیرا پس از گذشت ۳۴ سال از شکل گیری حماس، هویت و رویکرد این جنبش تغییری را شاهد نبود و در این زمینه هیچ نوع دگرگونی رخ نداد و اصول مورد اعتقاد حماس همچنان بدون تغییر حفظ شده است.
خالد مشعل تصریح کرد: مقاومت توانست برای مدیریت درگیری، راهبردی را تعریف کند که با شرایط داخلی فلسطین همخوانی دارد، غافلگیر کردن اسرائیل در جنگ، سودی برای ما ندارد، اما انگشتان ما همواره بر روی ماشه است تا جایی که تبعات هر تجاوز دشمن، در عمق خاک دشمن پدیدار میشود، این تحول به این دلیل است که دوران تحمیل جنگ بر فلسطینیان از سوی اشغالگران، بدون آنکه جبهه داخلی دشمن از تبعات جنگ تاثیر بپذیرد، سپری شد، امروز کار به جایی رسید که حتی وقتی حماس را برای وارد کردن سلاح در تنگنا قرار میدهند خودمان به ساخت و توسعه سلاحهایی همت میکنیم که قادرند تمامی جغرافیای رژیم اشغالگر را هدف قرار دهند.
وی درباره چالشهای پیش رو گفت: چالشهایی در برابر حماس قرار دارد که شکاف داخلی در فلسطین یکی از آنهاست، اما حماس با تمام امکانات تلاش میکند این چالش را از میان بردارد و به جای آن آشتی و وحدت فلسطینی را جایگزین کند تا بتواند با شرکاء و نهادهای فلسطینی، مرجعیت واحدی را در داخل بنا نهد، شکاف داخلی خواسته ما نبود بلکه پس از پیروزی سال ۲۰۰۶ حماس در انتخابات شورای قانونگذاری، بر این جنبش و بر مردم فلسطین تحمیل شد.
رئیس دفتر سیاسی حماس در پایان همچنین خاطر نشان کرد: مشکلات سیاسی موجود در منطقهای که حماس یکی از بازیگران این منطقه است نتیجه بحرانهایی است که در سطوح برخی کشورهای عربی و اسلامی دیده میشود، این مشکلات منطقه را از قضیه فلسطین دور و به خود مشغول کرده است.