رئیس مرکز بهداشت استان قم: ۱۰ تن روغن سرخ کردنی تاریخ مصرف گذشته از یک کارگاه تولید مواد غذایی در استان قم کشف و توقیف شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم،
وی افزود: نمونه برداری از این محموله توقیف شده انجام و برای بررسیهای نهایی به آزمایشگاه مرکز بهداشت ارسال شده است.
به گفته وی، پرونده متصدی این کارگاه به مراجع قضایی ارجاع خواهد شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم از همشهریان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی و یا مواد غذایی و بهداشتی تاریخ مصرف گذشته، فاسد و فاقد مشخصات بهداشتی، مراتب را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.