با راه اندازی بازارچه عرضه تولیدات عشایری زمینه خرید مستقیم محصولات برای شهروندان کهگیلویه و بویراحمد فراهم میشود.
فضل الله آذر فر افزود: در صورت راه اندازی چنین بازارچه ای ضمن فراهم شدن زمینه خرید مستقیم محصولات مختلف صنایع دستی و نیز تولیدات ارگانیک برای شهروندان شرایط بهبود درآمد عشایر کهگیلویه و بویراحمد نیز فراهم می شود.
وی با اشاره به گردشگرپذیر بودن استان تاکید کرد: راه اندازی بازارچه عرضه محصولات تولیدی مناطق عشایری زمینه معرفی این محصولات سالم برای مسافران را نیز ایجاد می کند.
آذرفر اضافه کرد: عشایر این استان ۲۷ درصد از محصولات زراعی ، ۶۰درصد از گوشت قرمز و ۳۵ درصد صنایع دستی استان را تولید می کنند.
وی با اشاره به اینکه احداث بازارچه نقش مهمی در فروش محصولات تولیدی این قشر زحمتکش دارد و اضافه کرد: محصولات لبنی مانند شیر، ماست، دوغ، کشک، کره و روغن، دست بافته های داری و پشم از مهمترین محصولات تولیدی مناطق عشایری استان است.
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بازارچه فروش محصولات تولیدی مناطق عشایر استان باید با همکاری شهرداری و اداره کل صنعت معدن و تجارت ایجاد شود.
وی ادامه داد: هم اکنون ۹ تعاونی متشکل از ۳۶ نفر در مناطق عشایری استان فعالیت دارد.
آذرفر گفت: این تعاونی ها در زمینه های مختلف چون آبرسانی سیار، بازگشایی راه ها، توزیع نهاده های دامی و صدور کارت تردد عشایر فعال هستند.
عشایر کهگیلویه و بویراحمد با ۷۲هزار نفر جمعیت ۱۰ درصد از ساکنان استان را تشکیل میدهند.