مدیر طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مصرف آبگوشت، سوپ سبزیجات و حلیم به منظور حفظ تعادل مزاج در فصل سرما توصیه میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دکتر سیدجواد مجتبوی افزود: در فصل سرما، مزاج سرد غلبه دارد و به ویژه در
وی خاطر نشان کرد: این در حالی است که در فصل زمستان به دلیل غلبه مزاج سرد و تر، افراد باید با مصرف غذاهایی با طبع گرم و خشک تعادل مزاج خود را حفظ کنند.
این کارشناس حوزه سلامت افزود: در پاییز به دلیل غلبه شرایط سرد و خشک، احتمال بروز آکنه و اگزمای شدیدتر در افرادی که نسبت به برخی مواد غذایی حساسیت دارند، افزایش مییابد؛ از همین رو در این فصل باید از مصرف غذاهای حساسیت زا پرهیز کرد.
مدیر طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در این فصول سرد سال بهتر است مصرف لبنیات به همراه دارچین مصرف شود؛ علاوه براین مصرف بادام درختی در تقویت سیستم ایمنی نقش مهمی دارد و میتواند در فصل زمستان به عنوان یک ماده مغذی در لیست غذا قرار بگیرد.
دکتر مجتبوی با بیان اینکه خواب کافی و مناسب و نداشتن استرس بیجا نیز در حفظ سلامت سیستم ایمنی بدن موثر است، گفت: پوشیدن لباسهای گرم و استفاده از بخور گرم نیز توصیه میشود تا بدن به سمت تعادل مزاج حرکت کند.