۴۶ طرح بیمارستانی ، بهداشتی و محرومیت زدایی در سطح کشوربه همت قرارگاه جهادی محرومیت زدایی نزاجا در حال ساخت است.
سرهنگ خلبان، ولی رحمانی افزود:، بیمارستانهای مجهز در استانهای اصفهان، شهرکرد و شهرستان مرزی راز و جرگلان و مرکز بهداشت و درمان در لاهیجان در آینده نزدیک به بهره برداری خواهند رسید.
وی گفت: دستور فرمانده کل ارتش به فرمانده نیروی زمینی ارتش برای خدمت جهادی در اقصی نقاط کشور برای محرومیت زدایی و نیز کمک به مردم و دستگاه بهداشت و درمان کشور در بحران کرونا، تا کنون با قاطعیت و سرعت اجرا شده و با تمام توان ادامه خواهد یافت.
سرهنگ رحمانی با بیان اینکه بصیرت ودانایی و حکمت و صبر و استقامت و ایثار از صفات برجسته حضرت زینب کبری (س) است که پرستاران ما الگو و اسوه خود قرار دادهاند افزود: محصول این الگو پذیری درست و صحیح، حماسه قهرمانانه پرستاران و کادر درمان کشور عزیزمان در نبرد با بیماری همهگیر کرونا بود.
وی گفت: جامعه بهداشت و درمان در سالهای جنگ تحمیلی و در بیمارستانهای صحرایی و حتی در خط اول نبرد، پشتیبان همه لحظههای رزمندگان بودند، اما در دوران کرونا ، حماسه بیبدیل و شرافتمندانهای خلق کردند که برای همیشه در ذهن مردم باقی خواهد ماند.
فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش افزود: اگر همیشه تصور بر این بود که پرستاران با دل در خدمت جامعه هستند، در این دوران کرونایی با جان خود در خدمت مردم بودند.
سرهنگ رحمانی افزود: همچنین خانوادهها، همسران و فرزندان پرستاران و والدین پرستاران که در سختترین شرایط، عزیزترین کس خود را در میدان خطر دیدند و صبوری کردند، قابل تقدیرند.
وی گفت: یاد بیش از ۱۵۰ شهید سلامت جامعه پرستاری کشور عزیزمان، برای همیشه گرامی داشته خواهد شد و سند افتخار جامعه پرستاری در خدمت به مردم، خواهد بود.