دبیر ستاد جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی این رویداد را عرصهای برای نمایش دستاوردهای فرهنگی، علمی، اقتصادی، تجاری و فرصتی برای معرفی ظرفیتها و استعدادهای نهفته در این حوزه دانست.
وی تصریح کرد: برگزاری جشنوارههای علمی در معرفی ظرفیتهای طب ایرانی و داروسازی سنتی و همراه کردن جامعه علمی در جهت بهره گیری هر چه بیشتر از ظرفیتهای این حوزه تأثیر بسزایی دارد، همچنین به اجراییسازی اسناد بالادستی همچون سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی، مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، مبنی بر لزوم توجه و اهتمام ویژه به حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی، کمک میکند.
دکتر عصاره با اشاره به موارد ذکر شده در سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی همچون ترویج سبک زندگی سالم و اصول شش گانه سلامت و نهادینه سازی آموزههای طب سنتی ایرانی اسلامی در نظام آموزش پزشکی ابراز امیدواری کرد: اهداف مورد اشاره در سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی با همکاری همه دستگاههای اجرایی در آیندهای نزدیک محقق شود.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فرآوردههای طبیعی و طب ایرانی در تاریخ ۲۳ تا ۲۶ آذر تصریح کرد: این رویداد یک مانور بزرگ فرهنگی، علمی، اقتصادی، تجاری و یک فرصت بزرگ برای معرفی ظرفیتها و استعدادهای نهفته در این حوزه است و ماهیت آن هم افزایی بخش عظیمی از فعالان، تولید کنندگان و مخاطبان این حوزه و رونمایی از دستاوردهای جدید آنها، میباشد که زمینه بارور شدن ظرفیتهای گیاهان دارویی کشور را فراهم میکند.
گفتنی است؛ این رویداد به همت ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی و ستاد فناوریهای نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، از ۲۳ تا ۲۶ آذر به صورت مجازی از طریق سایت exhibition.chtm.isti.ir برگزار میشود.